Tagipilvi: bullet for my valentine

Bullet for My Valentinen "Fever" suoraan albumilistan 3. sijalle!

Kylmänoloinen valokuva tai piirros vaalean naisen sivuprofiilista. Naisella musta tukka ja ylävartalo paljaana. Kuvan alaosassa lukee valkoisella värillä Bullet for My Valentinen nimi. Taustalla myrskytaivasta. Julkaistiin 26.4.2010

Walesilainen metalcore-yhtye Bullet for My Valentine julkaisi kolmannen pitkäsoittonsa 26. huhtikuuta. Albumi nousi suoraan virallisen listan kolmanneksi. Sijoitus on yhtyeen paras tähän mennessä Suomessa, sillä edellinen albumi “Scream, Aim, Fire” oli korkeimmillaan sijalla 8. “Fever”-albumin on tuottanut Don Gilmore (Linkin Park) ja miksannut Chris Lord Alge. Albumia on kehuttu brittimediassa yhtyeen parhaimmaksi tähän mennessä.

Vuonna 1998 perustettu Bullet for My Valentine tunnettiin alkuvuosinaan mm. Metallica- ja Nirvana-covereita soittavana yhtyeenä. 80-luvun old school thrashistä vaikutteita ottanut joukkue on napannut tarttuvia vokaaleja, aggressiivisia riffejä sekä melodioita arvostamiltaan kokoonpanoilta, kuten Metallicalta, Iron Maidenilta, Slayerilta ja Megadethiltä.

Bullet For My Valentine julkaisee kolmannen albuminsa.

Bullet For My Valentinen logo mustalla valkoista taustaa vasten. Logossa fontti on koristeellinen ja teräväpäinen. Logossa lukee viimeinen sana suurella ja siten, että sen ylle on sijoitettu nimen kolme ensimmäistä sanaa. Albumi ilmestyy 22.2.2010

Walesilainen metalcore-yhtye Bullet For My Valentine julkaisee kolmannen pitkäsoittonsa 26. huhtikuuta. Albumin on tuottanut Don Gilmore (Linkin Park) ja miksannut Chris Lord Alge. Yhtyeen kotisivuilla osoitteessa www.bulletformyvalentine.com on ladattavissa albumin raita “Begging for Mercy” ilmaiseksi rajatun ajan.

Vuonna 1998 perustettu Bullet For My Valentine tunnettiin alkuvuosinaan mm. Metallica- ja Nirvana-covereita soittavana yhtyeenä. 1980-luvun old school thrashistä vaikutteita ottanut joukkue on napannut tarttuvia vokaaleja, aggressiivisia riffejä sekä melodioita arvostamiltaan kokoonpanoilta, kuten Metallicalta, Iron Maidenilta, Slayerilta ja Megadethiltä.

Uusi suomalainen musiikkiyhteisö mahdollistaa maailmanlaajuisen musiikinjakelun kaikille.

Tammikuussa 2010 avautuu virallisesti The Plugger, innovatiivinen ja interaktiivinen sosiaalinen yhteisösivusto, joka tarjoaa muusikkojen ja bändien käyttöön laajan valikoiman promootio- ja markkinointityökaluja, sekä kauppapaikan ja maailmanlaajuisen digitaalijakeluvaihtoehdon n. 500 kauppaan globaalisti. Mukana ovat mm. Spotify, Comes With Music, Amazon ja iTunes. Tämä mahdollistaa oman musiikin jakelun ja myynnin ilman välikäsiä tai levy-yhtiötä, ja se tarjolla kaikille sivuston artistikäyttäjille.

Bullet for My Valentine Helsinkiin ja Tampereelle.

Walesilainen musiikkiryhmä Bullet for My Valentine tiedottaa saapuvansa Euroopan-kiertueelle kuluvan vuoden syksyllä ja aikoo sen yhteydessä tehdä parikin live-esiintymistä täällä Suomen maaperällä. Marras-joulukuun kestävä reissu vie bändin ensin Iso-Britanniaan, Hollantiin, Belgiaan, Saksaan, Itävaltaan, Tanskaan, Norjaan, Ruotsiin ja sitten myös tänne Suomen maaperälle. Bullet for My Valentinea reissussa tukevat sellaiset meteliryhmät kuin Bleeding Through ja Black Tide sekä italialainen goottimetallibändi Lacuna Coil. BfMV:n keikkaputki avautui 14. heinäkuuta Yhdysvalloista, jossa se soitti mahtipontisen kiertueensa ensimmäisen esiintymisen Milwaukeen mailla. Bändi tukee keikoillaan uusimman “Scream Aim Fire” -albuminsa sanoman leviämistä maailmalla.

Bullet For My Valentine tulee Suomeen!

Nelihenkisen Bullet For My Valentine -bändin miehet seisovat liekkimeren edustalla tyynet ilmeet kasvoillaan. Miehillä lyhythihaiset mustat paidat. Osalla puolipitkät hiukset, osalla lyhyemmät. Helmikuussa Helsinkiin

Pohjois-Walesista saapuva metalcore-yhtye Bullet For My Valentine (www.bulletformyvalentine1.com) uutisoi rantautuvansa tänne Euroopan alueelle heti ensi vuoden tammikuussa. Bändi aloittaa kiertueensa Vanhalla mantereella tammikuun lopussa ja päättää sen sitten helmikuussa Helsingin suunnalla tehtävään keikkaan. Ennen Helsinkiin saapumista bändi tekee keikkoja Tanskassa ja Ruotsissa, mutta siirtyy sitten helmikuun 22. päivä helsinkiläisen Tavastian lavalle. Tavastian sisäänpääsy 22 €.

Bändi ryhtyi tammikuun vaiheilla työstämään uransa järjestyksessä toista pitkäsoittoa. Levyä ryhdyttiin luomaan Teksasissa Sonic Ranch Studioiden tiloissa. Uudesta albumista tulee seuraaja bändin vuonna 2005 julkaisemalle “The Poison” -debyytille.

Käyttöehdot