Cesária Évora tulee Helsinkiin.

Kapverdeläinen laulajamuori Cesária Évora saapuu Suomeen konsertoimaan maanantaina 24. päivä toukokuuta. Cesária Évoran keikka koetaan Helsingin Finlandia-talon tiloissa. Pääsylippuja ryhdytään kauppaamaan juuri nyt ja sen jälkeen maaliskuun alkupuoliskolla artistin musiikkiin voi saada halkileikkauksen kolmen-CD-levyn kokoisen kokoelma-albumin muodossa. 68-vuotias Cesária Évora on uransa varrella julkaissut yhteensä 11 studioalbumia. Maaliskuun kolmantena päivänä ilmestyy Évoran “Best Of” -kokoelma, jossa kuullaan yhteensä suositun laulajattaren biisimateriaalia 48 parhaan palan muodossa. Paljasjalkaiseksi diivaksi kutsuttu Cesária Évora on toiminut laulajana ja musiikintekijänä kahden vuosikymmenen ajan. Muusikon konsertin Suomessa järjestää Popgee Oy.

Yhtenä laulajattaren suosion salaisuutena on pidetty Cesária Évoran vahvaa ja korutonta lauluääntä, sekä hänen tyyliään soittaa konsertti esiintymislavalla ilman kenkiä.

Ikääntymään päin oleva muusikko sai vuoden 2008 puolella Australian-kiertueen aikana halvauksen. Nainen kiidätettiin kesken keikan sairaalaan. Sairaalasta hänet lennätettiin Pariisiin jatkotutkimuksia varten. Australian-kiertue jouduttiin perumaan terveydellisten seikkojen vuoksi. Évora joutui itse lepäämään useiden kuukausien ajan. Laulajan terveydentila koheni edellisen vuoen päivinä, mutta hän on edelleen joutunut pidättymään nopeatempoisista kiertueista.

Cesária Évora kävi Suomessa edellisen kerran vuoden 2008 huhtikuussa. Cesária Évoran aikaisemmista esiintymisistä monet ovat olleet loppuunmyytyjä. Toukokuisen keikan ennakkolippuja ryhdytään myymään Lippupisteen ja Tiketin välityksellä. Ennakkomyynti starttaa maanantaina 22. helmikuuta kello 09:00. Lipun hinnaksi on asetettu tasan 60 euroa ja mahdolliset toimituskulut. Lippupisteen myyntipalveluiden lisäksi Lippupisteellä on puhelinpalvelu numerossa 0600 900 900, jonne soittaminen maksaa 1,75 euroa + paikallisverkkomaksun verran minuuttia kohden. Tiketin puhelinpalvelu päivystää numerossa 0600-1-1616. Sen minuuttitaksa on 1,5 € + paikallisverkkomaksu.

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot