Chisu: "Alkovi".

 • Julkaistu 23.02.2008
 • Tagit:
 • Luettu 3572 kertaa

Chisu istuu vaaleanharmaalla upottavan pehmeällä istuimella tai sohvalla. Naisella punaiset huulet, vaaleat hiukset ja paljon riimuja kaulassaan. Hänellä hihaton paita tai toppi ja mustat housut jalassaan. Kuva: HMC

25-vuotias helsinkiläismuusikko Chisu tulee julkaisemaan kuluvan kuukauden 27. päivä, eli ensi viikon keskiviikkona, debyyttialbuminsa “Alkovi” Helsinki Music Groupin kautta. Chisu, jonka oikea nimi on Christel Sundberg, aloitti musiikkipitoisen uransa säveltämällä tunnusmusiikin Tampereen Särkänniemeltä löytyvään Kummitusjunaan. Hän on lisäksi kotonaan luonut musiikkia myös sellaisille artisteille kuin Antti Tuisku, Tarja Turunen, Jipu, Kristiina Brask ja Kristiina Wheeler. Chisu säveltää, sanoittaa, sovittaa, tuottaa ja miksaa kaikki biisinsä aivan omatoimisesti. Ensimmäisen singlensä nainen lohkaisi debyyttialbumiltaan kappaleesta “Mun koti ei ole täällä”. Biisiä on soitettu supersuositun Sooloilua-elokuvan yhteydessä — biisi kun on elokuvan tunnussävel.

Sooloilua-nimisen suomalaisen elokuvan on nähnyt maassamme peräti 150 000 katsojaa. “Mun koti ei oo täällä” -kappaletta on soitettu ahkerasti miltei kaikilla kotimaisilla televisiokanavilla. Se oli viikolla 8 Suomen 7. soitetuin biisi. Debyyttialbumilta “Alkovi” on otettu myös toinen single, kapapleesta “Muut”. sitä soitetaan YleX-kanavan A-soittolistalla.

“Alkovi”-albumin kappaleet:

 1. Huumaavaa
 2. Muut
 3. Niin on helpompi
 4. Mun koti ei oo täällä
 5. Tämä rakkaus
 6. Yhdessä
 7. Amelie
 8. Liian kauan
 9. Kädet ilmassa
 10. En enää pelkää

“Mun koti ei oo täällä” -musiikkivideo:

Ensimmäistä singleä, kappaletta “Mun koti ei oo täällä”, soitettiin ensimmäisen kerran Sooloilua-elokuvan yhteydessä. Leffa sai ensi-iltansa joulukuussa 28. päivä.

Chisu esiintyy:

 • 15. maaliskuuta 2008: Amarillo (Joensuu)
 • 15. maaliskuuta 2008: Amarillo (Joensuu)
 • 30. huhtikuuta 2008: Sorsapuistosali (Tampere)

Artisti etsii tällä hetkellä virallisten MySpace-sivujensa kautta henkilöstöä osallistumaan uuden “Muut”-biisistä tehtävän musiikkivideon kuvaustöihin. Chisu tekee biisiin videota sunnuntaina 2. maaliskuuta. Videoleikettä varten etsitään etenkin sellaisia henkilöitä, jotka rohkenevat “pussailla rakastaan” kyseisen kappaleen sulosävelten tahtiin. Muusikko kehottaa kaikkia, jotka ovat tästä operaatiosta kiinnostuneet, ottamaan yhteyttä häneen sähköpostitse MySpace-sivuilla ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen. Hakemuksessa olisi mainittava valokuva osallistujista, heidän nimensä, ja puhelinnumerot. Hakemusten joukosta väkeä valitaan koekuvauksiin. Chisu kertoo julkaisemassaan ilmoituksessa, että apu olisi nyt todella tarpeen… Näytetääs maailmalle kuinka paljon rakkautta Suomesta löytyykään!

Chisun keikkakokoonpano:

 • Chisu (laulu ja kosketinsoittimet)
 • Emilia Takayama (kosketinsoittimet)
 • Joakim Backman (rummut)
 • Jari Salminen (rummut)

Sana “Chisu” tarkoittaa japaniksi karttaa. Chisun musiikki on sekoitus poppia, rokkia — se on “elektronista soulia”.

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot