Tagipilvi: chisu

Kuumimmat kotimaiset nimet Twinkkareille

Promokuva vaaleahiuksisesta Chisusta, jolla valkoiset vaatteet ja valkoinen rätti kädessään. Kuvassa Chisu

Tämän hetken kovimmat suomalaiset artistit ovat Chisu, PMMP ja Jukka Poika bändeineen, jotka ovat viime viikkoina hallinneet myös Suomen virallisen albumilistan kärkipäätä. Tapahtumista viimeksi Oulun Rotuaari Piknik ilmoitti, että kyseisten tähtinimien keikat on myyty ennakkoon loppuun. Ei kuitenkaan hätää, sillä pohjoisessa Tornion Twin City -festivaaleilla heidät kaikki nähdään.

Ennakkolippuja on vielä hyvin saatavissa. Perjantain ja lauantain lippuja myydään 13.7. asti kymmenen euroa huokeammalla eli 30 €/ilta, jonka jälkeen vain portilta. Lisäksi tällä kertaa on syytä olla hyvissä ajoin paikalla, sillä hyvätkin artistit ovat suhteellisen varhain lavalla, esimerkiksi Chisun showtime on perjantaina jo klo 21.30, Jorma Sankala järjestäjien puolelta huomauttaa.

Muotia, musiikkia ja muotoilua — NRJ Fashion Awards 2009!

NRJ Fashion Awards on tunnetun radiokanavan järjestämä tapahtuma. Sen pääpaino on vaatesuunnitteluopetusta tarjoavien korkeakoulujen oppilaille suunnatussa suunnittelukilpailussa, mutta tapahtumasta löytyy myös paljon muutakin ohjelmaa. Tämän vuoden Awardsit olivat viidennet. Ensimmäisen kerran suunnittelijoita palkittiin vuonna 2005. Konsepti on täysin suomalainen, mutta järjestäjät toivovat että idea ottaisi tulta myös muissa maissa. Tänä vuonna tilaisuudessa oli myös uusia tuulia, sillä mukaan tuli Ikea ja heidän järjestämänsä kisa muotoilun opiskelijoille. Ideana Ikean muotoilukilpailussa on saada suomalaista näkökulmaa yrityksen tuotantoon sekä myös suomalaisia kalusteiden suunnittelijoita palkkalistoille. Kilpailujen lisäksi NRJ Fashion Awards tarjoilee myös kanavalta8 tuttua musiikkia, monia eri muotialan yrityksiä esittelevän tyylikkään muotinäytöksen sekä tietysti ilmaista ruokaa ja juomaa kutsuvieraille.

"Suomirokkia 13" -kokoelmalla karaoke-DVD.

Suomirokkia 13 -kokoelman kansikuva, jossa näkyy sinivalkoisena humoristinen karikatyyri miehestä, jolla päässä jääkiekkokypärä ja mikrofoni kädessä, taustalla näkyy julkaisun nimi ja oikeassa laidassa pientä pränttiä sinisellä värillä. Ilmestyy 18.6.2008

Rokkibiisien kokoelma-albumisarja “Suomirokkia” saa jo järjestyksessä 13. versionsa, joka sisältää perinteiseen tapaan pettämättömän valikoiman hittibiisejä kotimaisilta alan toimijoilta. Tarjolla on muhkea 20 biisiä käsittävä kappalelista, joka sisältää myös näyttävän poiminnan kotimaisilta naisartisteilta. “Suomirokkia 13” tarjoaa parhaat biisit mm. Chisulta, Popedalta, Jipulta, Nightwishilta ja Jenni Vartiaiselta. CD-levyn lisäksi kokoelmajulkaisun mukana tulee tusinan verran värssyjä sisältävä karaoke-DVD. Sen tahdissa voi testata laulutaitoja mm. Lauri Tähkän, Eppu Normaalin ja J. Karjalaisen säestämänä. “Suomirokkia 13” julkaistaan Poko Rekordsin kautta kuluvan kuukauden 18. päivä.

Chisun "Mun koti ei oo täällä" latauslistalla kuudetta viikkoa.

Chisu on vaaleahiuksinen nainen, jolla valkoinen paita ja tummat silmät. Hänellä tyyni ilme, suu hieman raollaan. Nainen nojaa kiiltävää laattamaista seinää vasten, jossa heijastuu vääristyneenä hänen hahmonsa. Kuva: Minna Annola

Helsinkiläismuusikko Chisu on 25-vuotias lauluntekijä ja laulaja, jonka luoma tunnusmusiikki Sooloilua-nimistä elokuvaa varten, nimeltään “Mun koti ei oo täällä”, viihtyy jo kuudetta viikkoa Suomen virallisella latauslistalla. Kappale on ladatuimpien biisien kärjessä. Sooloilua koki Suomessa ensi-iltansa viime vuoden joulukuun viimeisellä viikolla.

Naisen debyyttialbumi, joka avasi Chisun soolouran, on nimeltään “Alkovi“ ja se julkaistiin helmikuussa 27. päivä. Levyltä lohkaistu toinen single on yksinkertaisesti nimeltään “Muut” — kyseinen biisi on soinut ahkerasti YleX-kanavan A-soittolistalla. Debyytiltä irrotettiin ensimmäinen sinkku jo 28.12.2007, jolloin “Mun koti ei oo täällä” ilmestyi Sooloilua-leffan kyljessä.

Chisu: "Alkovi".

Chisu istuu vaaleanharmaalla upottavan pehmeällä istuimella tai sohvalla. Naisella punaiset huulet, vaaleat hiukset ja paljon riimuja kaulassaan. Hänellä hihaton paita tai toppi ja mustat housut jalassaan. Kuva: HMC

25-vuotias helsinkiläismuusikko Chisu tulee julkaisemaan kuluvan kuukauden 27. päivä, eli ensi viikon keskiviikkona, debyyttialbuminsa “Alkovi” Helsinki Music Groupin kautta. Chisu, jonka oikea nimi on Christel Sundberg, aloitti musiikkipitoisen uransa säveltämällä tunnusmusiikin Tampereen Särkänniemeltä löytyvään Kummitusjunaan. Hän on lisäksi kotonaan luonut musiikkia myös sellaisille artisteille kuin Antti Tuisku, Tarja Turunen, Jipu, Kristiina Brask ja Kristiina Wheeler. Chisu säveltää, sanoittaa, sovittaa, tuottaa ja miksaa kaikki biisinsä aivan omatoimisesti. Ensimmäisen singlensä nainen lohkaisi debyyttialbumiltaan kappaleesta “Mun koti ei ole täällä”. Biisiä on soitettu supersuositun Sooloilua-elokuvan yhteydessä — biisi kun on elokuvan tunnussävel.

Käyttöehdot