Christina Aguilera: "Bionic".

Christina Aguileran uuden "Bionic"-albumin etukannessa ohuet mustat sururaidat kuvan reunoilla. Kuvan keskellä valkoista taustaa vasten seisovan naisen kasvot, joista vasemmanpuoleinen on ihmisen kasvot ja oikeanpuoleinen on kyborgin tai robotin palasia. Julkaistaan 9.6.2010

Yhteensä yli 30 miljoonaa levyä myynyt poppariprinsessa Christina Aguilera suunnittelee jälleen uuden albumin julkaisemista. 30-vuotias nainen kutsuu kesäkuun 9. päivä ilmestyvää studiolättyään nimellä “Bionic”. Siltä lohkaistaan tiistaina ensimmäinen single, joka on kappaleesta “Not Myself Tonight”. Biisin voi käydä kuuntelemassa pop-muusikon omilta nettisivuilta osoitteesta www.christinaaguilera.com. Biisi lasketaan ladattavaksi kello 12 Suomen aikaa. Naisen neljättä albumia merkitsevä “Bionic” on ensimmäinen uusi albumilevy sitten vuoden 2006 puolella ilmestyneen hittilevyn “Back to Basics”. Amerikkalainen laulaja ja biisintekijä paljasti jo edellisen kiekkonsa ilmestymisen jälkeen, ettei “Bionic” tule olemaan lainkaan samanlainen kuin sitä edeltänyt pitkäsoitto, vaan uusi albumi on futuristinen ja kaikin tavoin edeltäjästään eroava.

Aguilera on paljastanut nettisivujensa välityksellä, että “Bionic”-levyä on työstetty useiden lahjakkaiden artistien ja tuottajien kanssa. Ihailemiensa pelimannien kanssa työskenteleminen on ollut naiselle hämmästyttävä kokemus. Hän valitsi vierailevat muusikot tuodakseen monia uniikkeja äänimaailman tasoja “Bionic”-kiekon kuuntelukokemukseen. Lopputulosta hän pitää maagisena. Musiikillisesti teos on sekoitus useita eri genrejä ja musiikkityylejä. Tarjolla on elektronisia ja orgaanisia soittimia.

“Bionic”-levyllä kuullaan todennäköisesti brittibändi Goldfrappin sekä Ladytronin jäseniä, sillä molempien yhtyeiden soittajat ovat tavanneet Aguileran joulukuussa 2008 sen jälkeen kun nainen oli listanntu Goldfrappin ja Ladytronin pariksi lempiyhtyeekseen. Ladytronin albumille päässeet jäsenet hehkuttavat Christinan olleen todella lahjakas vokalisti, joka tuntee oman lauluäänensä kyvyt ja rajat erinomaisesti. Ladytronin sekä Goldfrappin osuus albumin luomistyössä päättyi viime vuoden maaliskuussa. He osallistuivat ainakin 4–5 biisissä soittamiseen. Toisaalta tammikuussa 2009 Goldfrapp vihjasi, ettei sen osuutta ehkä kuulla lainkaan “Bionic”-albumilla.

Christina Aguileran uuden studio-opuksen esikoissingle on “Not Myself Tonight”. Se nimettiin albumin johtotähdeksi 23. maaliskuuta artistin virallisilla nettisivuilla. Biisin tuottajana toimi Polow da Don ja säveltäjänä Ester Dean. Biisi julkaistaan iTunes-musiikkipalvelussa 13. huhtikuuta. Kappale lasketaan kuunneltavaksi artistin kotisivuille jo tiistaina.

Jaa Facebookissa

CharlieRose kirjoitti 5130 päivää sitten, että:

En malttaisi odottaa albumia!! Onneksi ei enää pitkä odotusaika!

n:o

MyChemFan kirjoitti 5127 päivää sitten, että:

No ei siihen ole pitkä aika, ja onhan tämä odotuksen arvoinen. ;)

n:o

Käyttöehdot