CMX:n varhaistuotanto kootaan vinyyliboksiin

  • Julkaistu 10.07.2012
  • Tagit:
  • Luettu 3256 kertaa

Svart Records julkaisee 10.8. pitkään valmistellun CMX_-vinyyliboksin. “Kolmikärjen Veljeskunta” -niminen laatikko sisältää paitsi yhtyeen koko tuotannon vuosien 1987 ja 1991 väliltä, myös kirjan, johon on koottu kattava otos CMX-haastatteluja ja valokuvia varhaisilta vuosilta. Pakettiin sisältyvät levyt on alun perin julkaissut _Bad Vugum ja P.Tuotanto, eikä niitä ole ollut saatavana missään formaatissa vuosikausiin. Mukana on albumit “Kolmikärki” ja “Veljeskunta” sekä EP-levyt “Johannes Kastaja”, “Raivo”, “Tanssitauti” ja “Musiikin ystävälliset kasvot”. Levyt on masteroitu vinyylille vuonna 2002 yhtyeen valvonnassa tehtyjen uudelleenmasterointien pohjalta, parhaan mahdollisen analogisen soundin saavuttamiseksi.

CMX:n basisti-laulaja AW Yrjänä on innoissaan uudelleenjulkaisusta: Siitä on yli viisitoista vuotta kun näitä levyjä on ollut vinyylimuodossa saatavana, ja olemme todella ylpeitä, että Svart Records otti asiantilan korjattavakseen. Onkohan hc-punkkia ikinä julkaistu näin juhlavassa laatikossa?

Valokuva mustasta pahvikotelosta, jonka päällä CMX-logo valkoisena ja kuvan alaosassa pienellä fonttikoolla nimi

Svart Records on turkulainen vuonna 2009 perustettu levy-yhtiö, joka on erikoistunut vinyylilevyjen tuotantoon ja jakeluun. Yhtiö tuottaa ja kustantaa myös uusia artistien äänitteitä, kuten Jess & The Ancient Ones, Black Magic Six, Seremonia, Sabbath Assembly, Bedemon sekä Hexvessel.

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot

Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Etsi sivustolta

Suositellut linkit

Tuorein kommentti

Kuuminta viime aikoina