CMX:n varhaistuotanto kootaan vinyyliboksiin

  • Julkaistu 10.07.2012
  • Tagit:
  • Luettu 3590 kertaa

Svart Records julkaisee 10.8. pitkään valmistellun CMX_-vinyyliboksin. “Kolmikärjen Veljeskunta” -niminen laatikko sisältää paitsi yhtyeen koko tuotannon vuosien 1987 ja 1991 väliltä, myös kirjan, johon on koottu kattava otos CMX-haastatteluja ja valokuvia varhaisilta vuosilta. Pakettiin sisältyvät levyt on alun perin julkaissut _Bad Vugum ja P.Tuotanto, eikä niitä ole ollut saatavana missään formaatissa vuosikausiin. Mukana on albumit “Kolmikärki” ja “Veljeskunta” sekä EP-levyt “Johannes Kastaja”, “Raivo”, “Tanssitauti” ja “Musiikin ystävälliset kasvot”. Levyt on masteroitu vinyylille vuonna 2002 yhtyeen valvonnassa tehtyjen uudelleenmasterointien pohjalta, parhaan mahdollisen analogisen soundin saavuttamiseksi.

CMX:n basisti-laulaja AW Yrjänä on innoissaan uudelleenjulkaisusta: Siitä on yli viisitoista vuotta kun näitä levyjä on ollut vinyylimuodossa saatavana, ja olemme todella ylpeitä, että Svart Records otti asiantilan korjattavakseen. Onkohan hc-punkkia ikinä julkaistu näin juhlavassa laatikossa?

Valokuva mustasta pahvikotelosta, jonka päällä CMX-logo valkoisena ja kuvan alaosassa pienellä fonttikoolla nimi

Svart Records on turkulainen vuonna 2009 perustettu levy-yhtiö, joka on erikoistunut vinyylilevyjen tuotantoon ja jakeluun. Yhtiö tuottaa ja kustantaa myös uusia artistien äänitteitä, kuten Jess & The Ancient Ones, Black Magic Six, Seremonia, Sabbath Assembly, Bedemon sekä Hexvessel.

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot