Dark Filth Fraternity: "The Peacemaker" -single.

Markus Henttosen ottama bändikuva Dark Filth Fraternitysta. Kuvassa näkyy neljä miestä, jotka seisovat ulkoilmassa pöpelikön edustalla. Etualalla valkoiseen t-paitaan ja sinisiin farkkuihin pukeutunut meis, jonka takana kolme muuta heppua seisovat. Kuva: Markus Henttonen

Kotimainen grunge rock -ryhmä Dark Filth Fraternity (www.darkfilthfraternity.com) tiedottaa tulevansa julkaisemaan tänään 2. kesäkuuta uuden singlen Playground Music Scandinavian kautta, joka on nimeltään “The Peacemaker”. Single julkaistaan digitaalisessa muodossa ja se on jo toinen lohkaisu bändin tulevalta pitkäsoitolta. Kappaleesta “The Peacemaker” on tulossa lähiaikoina musiikkivideo. Albumilla ei ole vielä nimeä, mutta DFF:n tiimi aikoo julkaista sen kuluvan kuukauden elokuussa.

Bändin ensimmäinen single uudelta studiosoitolta julkaistiin edellisen vuoden syyskuussa. Julkaisun nimi on “Swans Don’t Weep”. Biisistä kuvattiin musiikkivideo, joka julkaistiin suurelle yleisölle 5.10.2007.

Dark Filth Fraternityn uusin ja ensimmäinen albumi on Rooster Recordsin kautta pari vuotta sitten ihmisten ilmoille tuupattu “The Book of Clear Light”, joka sisältää alla listatut yhdeksän värssyä. Debyyttialbumia edelsi neljä kappaletta kattava EP-lätty “Cleanse My Soul” vuoden 2004 päivinä.

“The Book of Clear Light” -albumin kappaleet:

 1. Year of the kings
 2. Blessed for my sins
 3. Clean my soul
 4. The orchid song
 5. A murderer
 6. A prayer for the hollow souls
 7. Come around again
 8. Altar of chrome
 9. Wings upon the liars chair

Dark Filth Fratenity esiintyy:

 • 27. kesäkuuta 2008: Amarillo (Lahti)
 • 26. heinäkuuta 2008: Kisapuistorock-Festival (Lahti)

Dark Filth Fraternity on:

 • Panu Willman (kitarat ja laulu)
 • Heikki Iso-Sipilä (kitarat ja taustalaulu)
 • Henri Räsänen (basso)
 • Riku Willman (rummut)

Bändin toiminta käynnistyi tammikuussa 2004, kun kitaristi-laulaja Panu Willman ja samoja virkoja toimittava Heikki Iso-Sipilä, sekä rumpali Riku Wilma nja basisti Henri Räsänen päättivät perustaa uuden musiikkiryhmän Suomen eteläosissa.

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot