Dekad: "Confidential Tears".

 • Julkaistu 04.11.2007
 • Tagit:
 • Luettu 1165 kertaa

Kolmehenkisen Dekad-bändin miesjäsenet seisovat ulkoilmassa pilvisen taivaan alla. He seisovat tiiviinä rykelmänä vyötärönkorkuisessa viljapellossa. Keskimmäisellä miehellä aurinkolasit silmiensä edessä ja hän on kalju. Dekadissa kolme jäsentä

Ranskalainen elektronista populaarimusiikkia luova Dekad (www.dekad.online.fr) julkaisee alustavien tietojen mukaan uuden albuminsa, nimeltään “Confidential Tears”, kuluvan kuukauden viimeisenä päivänä Boredomin kautta. Julkaisu on yhtyeen järjestyksessä toinen. Sen debyyttialbumi, mikä on nimeltään “Sin_Lab”, ilmestyi pari vuotta sitten. Esikoinen sai aikoinaan kohtalaisen hyvän vastaanoton sekä musiikkimaailman median edustajilta että faneilta itseltäänkin. Nyt Dekad on valmis tuomaan esiin uuden kiinteän pitkäsoiton varustettuna aimo annoksella potentiaalia. Opus sisältää 12 uutta biisiä, joista jokainen on mitä parhain ratkaisu singleä valittaessa.

Bändi käsittelee uudella albumillaan biisiensä sanoituksissa ihmissuhdeasioita ja tunne-elämää. Musiikillisesti Dekad on ottanut tutkittavakseen aivan uuden alan, mielenmaiseman, joka kuitenkin säilyttää tuttuja electro-osuuksia samoin kuin EBM- ja new wave -vaikutteitakin.

“Confidential Tears” -albumin kappaleet:

 1. Story
 2. I Leave
 3. Dive
 4. Once Again
 5. Down Below
 6. No Regrets
 7. Next Time
 8. A Reason (To Hate Me)
 9. Image Of You
 10. March Of The Damned
 11. Tension
 12. Fool Me

Dekad on:

 • Seb (laulu)
 • Yoyo (kitara)
 • Jb (sanoitukset, musiikki, ohjelmointi, laulu)

Dekad on kolmepäinen yhtye, jonka kukin jäsen on kiinnostunut samasta musiikillisestä tyylistä. He ovat ottaneet bändiinsä vaikutteita sellaisten orkesterien musiikista kuin Depeche Mode, Mesh, De/Vision, Front 242, Nitzer Ebb, Haujobb, In Strict Cofidence ja Xymox.

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot