Krokotiilimiehen vaimo kirjoitti kirjan.

  • Julkaistu 05.11.2007
  • Tagit:
  • Luettu 2281 kertaa

Lähikuva suuresta harmaanahkaisesta krokotiilista, jonka silmäluomi on suljettu. Eläimellä on suuret hampaat, jotka ovat osittain väriltään vihreitä. Terri Irwin kirjoitti kirjan

Australialainen Terri Irwin kirjoitti kirjan elämästään Steve “Krokotiilimies” Irwinin kanssa. Se oli hänen tapansa purkaa suruaan, sillä hänen miehensä kuoli viime vuonna jouduttuaan rauskun häntäpiikin seivästämäksi. Luonnonrakastajan äkillinen menehtyminen kuohutti miljoonia faneja ympäri maailmaa. Nyt Stevenin 43-vuotias vaimo on tuonut esiin kirjansa, joka käsittelee Krokotiilimiehen elämää — tarkoituksena tuoda esiin ihmisille todellisempi kuvaus Stevenistä.

Steve Irwin tuli tutuksi vuosien varrella pelottomana ja rämäpäisenä luonnonystävänä, joka seikkaili televisiosarjaa tehdessään krokotiilien ja käärmeiden kanssa. Mies kuoli viime vuoden syyskuussa ollessaan 44-vuotias. Hän oli tekemässä luontodokumenttia Australian Great Barrier -riutalla.

Terri oli naimisissa Stevenin kanssa yli 14 vuoden ajan. Hän ryhtyi kirjoittamaan kirjaansa, nimeltään “My Steve”, Australiassa. Nainen tapasi aviomiehensä eläintarhassa Bristaben lähistöllä sijaitsevassa Beerwahissa. Terri kohtasi ensimmäisen kerran Stevenin ollessaan turistina Australiassa ja vieraillessaan krokotiilialueella eläintarhassa. Eläintarhan rakensi 1970-luvulla Steve Irwinin vanhemmat. Eläintarhassa on työntekijöitä 570 kappaletta ja vuosittain vierailijoita 800 000-900 000 kappaletta. Vuoteen 2015 mennessä eläintarhan koko tulee kasvamaan radikaalisti ja työntekijöiden määränkin arvellaan nousevan jopa 2000 henkeen valtion avustamana.

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot