Destiny's Child tekee comebackin?

Vuonna 2006 hajonnut yhdysvaltalainen tyttökolmikko Destiny’s Child (www.destinyschild.com) oli tunnettu R&B-tyylistä musiikkia luova yhtye. Sen hajoamista edelsi vuoden 2005 kesällä Barcelonassa julkaistu uutinen, jossa kerrottiin, etteivät naiset enää tule esiintymään yhdessä. Tyttöbändi on kuitenkin jälleen heräämässä Ruususen unesta. Yhtyeen arvellaan tekevän vuoden 2009 puolella uuden albumin. Ennen kuin naiset kerääntyvät jälleen Destiny’s Child -nimen alle, he haluavat viimeistellä tällä hetkellä keskeneräiset sooloprojektinsa.

Beyoncé Knowles on luomassa uutta sooloalbumiaan, mutta sille ei ole vielä tässä välissä ehditty antamaan nimeä. Kelly Rowland taas aikoo julkaista varhain vuoden 2008 alussa uusintapainoksen tuoreimmasta pitkäsoitostaan. Michelle Williamskin kaavailee julkaisevansa upouuden studioalbumin ensi vuoden alussa. Ennen kuin Destiny’s Child tekee comebackin, nämä kolme edellä mainittua projektie viedään kunnialla päätökseen. Bändin viidettä studioalbumia arvellaan ryhdyttävän äänittelemään joko ensi vuoden puolella, tai sitten viimeistään vuonna 2009. Uudelle DC-albumille tullaan huhujen mukaan värväämään myös Solange Knowles.

Destiny’s Childin tuorein musiikillinen ulosanti on kokoelma-albumi “#1’s”, mikä ilmestyi vuoden 2005 lokakuussa. Se on tämän yhtyeen myydyin kiekko. Levyllä kävi vierailevana musisoimassa rap-artisti Slim Thug.

“#1’s”-kokoelma-albumin kappaleet:

 1. Stand Up for Love (2005 World Children’s Day Anthem)
 2. Independent Women Part I
 3. Survivor
 4. Soldier (feat. T.I. & Lil Wayne)
 5. Check on It (Beyoncé feat. Slim Thug)
 6. Jumpin’ Jumpin’
 7. Lose My Breath
 8. Say My Name
 9. Emotion
 10. Bug A Boo
 11. Bootylicious
 12. Bills, Bills, Bills
 13. Girl
 14. No, No, No Part 2 (feat. Wyclef Jean)
 15. Cater 2 U
 16. Feel The Same Way I Do

Destiny’s Child oli:

 • Beyoncé Knowles
 • Kelly Rowland
 • Michelle Williams

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot