Manowar-bändiltä kondomimerkki.

 • Julkaistu 18.12.2007
 • Tagit:
 • Luettu 1727 kertaa

Amerikkalainen heavy metal -legenda Manowar (www.manowar.com) uutisoi nettisivujensa välityksellä kasvattaneensa ulkomusiikillisten bändituotteiden katalogiaan vielä yhdellä erityisellä tuotelajilla. Kondomeilla. Manowar kertoo kuulleensa fanejaan ja tehneensä päätöksen luoda aivan erityisen Manowar-kondomimerkin. Yhtye kertoo kyseisen kumipuvun olevan täydellinen valinta romanttisiin hetkiin jokaiselle metallipäälle. Metallibändi hehkuttaa erityisen “Warrior’s Shield” -kondomin olevan 100 %:sti luonnonkumitsa valmistettu ja sen olevan väritön. Kunkin kondomipakkauksen mukana ilmoitetaan sen viimeinen “käyttöpäivä” ja terveysriskien varoitustekstit.

“Warrior’s Shield”, eli suomeksi “Taistelijan Kilpi”, on yksittäispakattu ja varustettu Manowarin logolla. Kortonkia myydään viiden (5) kappaleen könttäpaketeissa.

Yhtye kertoo tämän bänditavaran olevan ihmisten ilmoilla sopivasti joulun alla ja että sen voi tilata Kingdom Of Steel -nimisestä verkkokaupasta.

Bändin tuorein albumi on aikaisemmin kuluvana vuonna ilmestynyt “Gods of War”, mikä nimensä mukaisesti keskittyy eri kansojen mytologioissa esiintyvien sodanjumalien esittelemiseen. Tarjolla on mm. ylistysvirsiä Odinille.

“Gods of War” -albumin kappaleet:

 1. Overture to the Hymn of the Immortal Warriors
 2. The Ascension
 3. King of Kings
 4. Army of the Dead Part 1
 5. Sleipnir
 6. Loki God of Fire
 7. Blood Brothers
 8. Overture to Odin
 9. The Blood of Odin
 10. Sons of Odin
 11. Glory Majesty Unity
 12. Gods of War
 13. Army of the Dead Part 2
 14. Odin
 15. Hymn of the Immortal Warriors
 16. Die for Metal (bonuskappale)

Manowar on:

 • Eric Adams (laulu)
 • Karl Logan (kitara)
 • Joey DeMaio (basso)
 • Scott Columbus (rummut)

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot