Disfear: "Live The Storm".

 • Julkaistu 15.11.2007
 • Tagit:
 • Luettu 1450 kertaa

Neljäpäisen Disfear-yhtyeen miehet seisovat vaaleansinistä taustaa vasten. Miehistä näkyy vain ylävartalot. Etummaisena parrakas heppu, jolla tuima katse ja musta myssy päässä. Yhdellä miehellä musta lippis päässä, oikean laidan miehellä pitkä musta letti Perustettu 1990-luvun alussa

Ruotsalainen crust rock -linjaa musiikissaan noudattava Disfear (www.disfear.com), jonka joukkoihin kuuluu entinen The Crownin ja At The Gatesin laulaja Tomas Lindberg, sekä entinen Entombed-yhtyeen kitaristi Ulf “Uffe” Cederlund, tulee julkaisemaan tammikuussa 2008 uuden “Live The Storm” -albuminsa. Kiekko on seuraaja bändin vuoden 2003 puolella julkaisemalle pitkäsoitolle “Misanthropic Generation”. Uusi rykäisy taltioitiin Converge-remmin ktiaristi Kurt Balloun kanssa miehen omassa Godcity Studioissa. “Live The Storm” sisältää pyöreät 10 biisiä, joista yksi on levyn nimikkokappale.

“Live The Storm” -albumin kappaleet:

 1. Get It Off
 2. Fiery Father
 3. Deadweight
 4. The Cage
 5. The Furnace
 6. Live The Storm
 7. Testament
 8. In Exodus
 9. Maps of War
 10. Phantom

Albumi ulostuu tammikuun 22. päivä ensin Pohjois-Amerikassa ja sitten Relapse Recordsin tuuppaamana muutamaa päivää myöhemmin täällä Euroopassa. Bändissä rumputulta tarjoava Marcus Andersson on kertonut “Live The Storm” -albumin olevan olleen kauan työn alla, mutta nyt odotus on päättymässä… Kiekko on ehkä paras albumi, jonka Disfear on koskaan saanut aikaiseksi. Sen tuotantovaihe osoittautui täsmälleen niin mahtavaksi kuin hän osasi odottaa, sillä Kurt Ballou on erittäin kokenut studiohommissa. Rumpali kertoo, että Kurtin kanssa touhuaminen oli todella hauskaa ja vaivatonta, sillä Balloun suunnaton tuntemus musiikkimaailman asioista helpotti levyn äänitystöiden hoitamisessa huomattavasti.

Bändi kaavailee tekevänsä USA:ssa parikin keikkaputkea aikaisin ensi vuoden puolella. Toinen kiertueen jalka suuntautuu maan länsirannikolla ja jälkimmäinen itärannikon suuntaan.

Disfear on:

 • Marcus (rummut)
 • Björn (kitara)
 • Frykman (basso)
 • Uffe (kitara)
 • Tompa (laulu)

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot