DJ-kollektiivi Swedish House Mafia yhteistyössä Pharrell Williamsin kanssa.

Kuvassa Swedish House Mafia. Kuvassa Swedish House Mafia

Swedish House Mafia koostuu kolmesta DJ:stä; Axwell Axtonesta, Sebastian Ingrossosta sekä Steve Angellosta. Axtone on tullut tutuksi mm. “I Found You” ja “Watch The Sunrise” -kappaleiden myötä ja hän on tehnyt remixejä ainakin Madonnalle, Pharrellille, Roger Sanchezille ja The Temper Trapille. Steve Angellon käsialaa puolestaan on maailmanlaajuinen “Show Me Love (with Laidback Luke)” -hittikappale ja hän on tehnyt yhteistyötä N*E*R*Din ja Kid Sisterin kanssa. Yhtyeen kolmas jäsen Sebastian Ingrosso on ollut tuottamassa Kylien heinäkuussa julkaistavaa albumia.

Kuuntele yhtyeen ensimmäinen singlelohkaisu “One” feat. Pharrell tästä.

Swedish House Mafia esiintyy kesällä Ibizalla

DJ-kollektiivi Swedish House Mafia on niittänyt mainetta hienoilla live-esiintymisillään ja tapahtuma-konsepteillaan. Yhtye esiintyi viime vuoden lopulla loppuunmyydyssä 02 Brixton Academyssa ja Miami Ultra Music -festivaaleilla. Kiertue jatkuu tänä vuonna Euroopassa ja Yhdysvalloissa. Tämän lisäksi Swedish House Mafia esiintyy kesällä peräti 16 viikon ajan Ibizalla Pacha-klubilla.

Swedish House Mafian albumi julkaistaan kesällä 2010 ja se pitää sisällään yhtyeen jokaisen jäsenen uran aikana tehtyjä omia kappaleita.

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot