Dressing Mimia 2009.

Turun syksyn 2009 tyylikkäin tapahtuma Dressing Mimia (www.dressingmimia.com) saapuu kaupunkiin 24. lokakuuta ravintola Börsin yökerhon tiloihin. Dressing Mimia yhdistää muotoilun, taiteen ja turkulaisen osaamisen näyttäväksi kokonaisuudeksi. Tapahtuma on kabaree- ja burleskitunnelmainen drinkkitilaisuus ja muotinäytös, jossa esitellään cocktail-vaatemallisto sesongille pikkujoulu 2009 — kevät 2010. Sirkustaiteilijat ja tanssijat tukevat myös ylellisyyden ja nautiskelun teemaa omilla esiintymisillään.

Taidetta ja tyyliä kaikille

Dressing Mimian yhtenä tärkeänä toimintaperiaatteena on luoda verkostoitumismahdollisuus nuorille, vastavalmistuneille muotoilun ja taiteen osaajille. Tapahtuma on hyvä tilaisuus tavata muita tekijöitä ja heitä tarvitsevia tahoja. Dressing Mimia toimii eräänlaisena portfoliona siihen osallistuville suunnittelijoille. Talkoovoimin järjestetty projekti kokee tuovansa kortensa kekoon myös Turun tulevaa kulttuuripääkaupunkivuotta ajatellen.

Haluamme myös korostaa, ettei designer-vaatteita pitävän tarvitse kuluttaa tyyliinsä suuria summia rahaa. Dressing Mimia tahtoo tapahtumallaan lisätä yksilöllisen vaatesuunnittelun kysyntää, ja tuoda henkilökohtaisen palvelun vaihtoehtoa sitä tarvitsevalle, kuvailee projektikoordinaattori Lan Le.

Tervetuloa nauttimaan!

Dressing Mimia 2009 järjestetään 24.10. ravintola Börsin yökerhon tiloissa,
osoitteessa Kauppiaskatu 6, 20100 Turku. Kutsuvierastilaisuus alkaa klo 17.30, ja klo 21 eteenpäin ovat tervetulleita kaikki tyylistä ja taidosta kiinnostuneet vailla pääsymaksuja. Tapahtuma päättyy virallisesti klo 23, mutta juhlat jatkuvat pikkutunneille asti. Häikäisevää iltaa odotellessa voi seurata Dressing Mimia -blogia osoitteessa projectdressingmimia.blogspot.com.

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot