XS esiintyy Musiikki & Media -tapahtumassa perjantaina 23.10.

Viisi nuorta naista seisoo kesäisessä ympäristössä sinisen taivaan alla ja vihreiden lehtipuiden edessä tiiviinä rykelmänä. Naisilla muodikkaat vaatteet.

XS tuo uutta verta suomalaiselle bändikartalle. XS on Keski-Suomesta, Suolahdelta kotoisin oleva 16-18 –vuotiaista nuorista tytöistä koostuvasta pop-rock –yhtye. Nuoresta iästään huolimatta XS on ollut kasassa jo vajaat viisi vuotta ja yhtye säveltää ja sanoittaa biisinsä itse. Jo reilut kolmekymmentä keikkaa heittänyt bändi on seuraavaksi mahdollista nähdä livenä Tampereella Musiikki & Media -tapahtumassa perjantaina 23.10.2009 Ilveksen yökerhossa.

XS:n tarina alkoi toden teolla noin vuosi sitten ensimmäisen demonauhan tekemisen myötä. Bändi herätti heti kiinnostunsta useissa levy-yhtiöissä ja keikkamyyntitoimistoissa ja ensimmäinen “näyttökeikka” Helsingissä vetikin sankan joukon alan ammattilaisia On the Rocksiin. Lopulta XS valitsi yhteistyökumppaneikseen EMI Finlandin ja Live Nationin. Bändin tulevan pitkäsoiton biisimateriaalia on hiottu treenikämpällä runsaasti viimeiset puoli vuotta ja tulokset alkavat näkyä.

XS:n debyyttialbumi julkaistaan vuoden 2010 aikana. Sen ensimmäiseksi singleksi on valittu biisi “Kello Käy”, joka julkaistaan ja jaetaan radioihin lokakuussa 2009. Kappaleeseen valmistuu myös lokakuun aikana musiikkivideo.
Kuuntele “Kello Käy” –single suoraan tästä.

XS on:

  • Karkki (laulu)
  • Milja (kitara ja taustalaulu)
  • Sanna (basso ja taustalaulu)
  • Ida (kosketinsoittimet ja taustalaulu)
  • Elli (rummut ja taustalaulu)

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot