EMI:ltä ja Pokolta korkeatasoisia seinäkalentereita vuodelle 2009.

Irinan seinäkalenterissa näkyy tummahiuksinen nainen istumassa vaaleankeltaista taustaa vasten yllään kahvinruskea mekko tai hame. Naisella suuria kaulaketjuja kaulassaan ja hymyilevä ilme kasvoillaan. Irinan nimi kuvan oikeassa yläkulmassa valkoisella. V Kuvassa Irinan seinäkalenteri

EMI ja Poko julkaisevat vuodelle 2009 seinäkalenterisarjan, jossa esiintyy joukko Suomen etulinjan artisteja. Mukana kalentereissa ovat mm. suomalaisten ikisuosikit Popeda ja . Omat kalenterinsa saavat myös Irina sekä nuorisoidolit Haloo Helsinki! ja Tea. Todellisena erikoisuutena ensimmäistä kertaa saatavissa on myös suomalaisen sarjakuvalegenda Juho Juntusen kalenterimuotoon taittunut Tuska-sarjakuva. Lisäherkkuna jokaisen paketin kylkiäisenä tulee myös keräilypostikortteja sekä lukujärjestys.

Kalenterit ovat 100 % kotimaista laatua. Valokuvat ovat ammattivalokuvaajien ottamia ja laadukkaan painotyön on hoitanut kotimainen Nelostuote Oy. Noin A3-kokoisiin kalentereihin on merkitty suomalaiset nimipäivät ja juhlapyhät. Myyntiin kalenterit tulevat 19.11.2008.

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot