"Ipanapa 2" on kullan arvoinen!

Lastenlevyn "Ipanapa 2" kansitaide. Kuvassa näkyy keltaista taustaa värikäs piirros laumasta metsäneläimiä vihreän luonnon helmassa. KUvassa vasemmalla suurisilmäinen lapsonen, joka soittelee kitaraa lintujen piiperrellessä hänen ympärillään. Kuvan yläosa "Ipanapa 2" -albumin kansi

Ipanapa 2“ on myynyt kultaa kaksi viikkoa julkaisunsa jälkeen. Muun muassa Lauri Tähkän, Hanna Pakarisen ja Jenni Vartiaisen tähdittämä albumi on jälleen saanut levyostoksille yli 15 000 laadukkaan lastenmusiikin ystävää.

Julkaisuviikollaan albumilistan kymmenenneksi pompannut lastenalbumi on ollut myös kriitikoiden suosiossa.

“Ipanapa 2” -albumin kappaleet:

 1. Vattat täynnä (Lauri Tähkä)
 2. Mörkö mainio (Hanna Pakarinen)
 3. Tilulilulei (Mikki Kauste)
 4. Et sä mua määrää (Janna)
 5. Urho Kepponen (Jenni Vartiainen)
 6. Vanha rämä Volkkari (Samuli Laiho)
 7. Suumusaa (Felix Zenger)
 8. Onnenpäivänen (Anna Järvinen)
 9. Sukkasillaan (Ninni Poijärvi)
 10. Hyvä rytmi (Mikko Kuustonen)
 11. Lennä lennä lepakko (Jyrki69)
 12. Piukusuu (Laura Sippola)
 13. Stefin laulu (Juha Lehti)

Miksen ole 2000-luvun lapsi? Hyvää lastenmusiikkia tuntuu tunkeutuvan korviin ovista ja ikkunoista ja lastenalbumi ‘Ipanapa 2’ on siitä malliesimerkki, ihan loistava levy. […] Saahan aikuinenkin kuunnella tätä levyä, saahan? (Virpi Valtonen, Seura 44/2008)

Levy on edellisen tapaan täynnä ammattitaidolla tehtyä lastenmusiikkia, jonka kohokohdat löytyvät nuorten naisartistien kappaleista. (Heini Strand, Rumba 20/2008)

Enpä muista koska olisin viimeksi kuunnellut lastenlevyä ja nauranut ääneen. Niin ihanan hyväntuulinen ja mukava on ‘Ipanapa 2’. (Marja Luokomaa, S-zone)

Tässä muuten niin kovassa maailmassa lasten kelpaa elää, jos heille annetaan jotain, jolla on merkitystä ja tällaisella musiikilla on. Ole hyvä ja hanki tämä kaikille tuntemillesi lapsille ikää sen tarkemmin miettimättä. (Anssi Järvinen, Plaza.fi)

Perjantaina 14.11. on tarjolla myös harvinaista live-herkkua, kun YLEn Nenäpäivän tv-konsertissa kuullaan Hanna Pakarisen “Ipanapa”-kappale “Mörkö Mainio”.

Kuuntele uusia “Ipanapa”-kappaleita osoitteessa www.myspace.com/ipanapa ja vieraile kotisivuilla osoitteessa www.ipanapa.fi.

Ipanapa Records:

“Ipanapa 2” on julkaistu EMI Finlandin laadukkaaseen lastenmusiikkiin keskittyvän levymerkin Ipanapa Recordsin kautta. Ipanapa Recordsin filosofiana tehdä mahdollisimman korkeatasoista ja hyvin tuotettua lastenmusiikkia ja lastenviihdettä. Ipanapa-albumien lisäksi levymerkki on julkaissut tänä vuonna muun muassa Risto Räppääjä -elokuvan soundtrackin sekä Paukkumaissin uuden “Popkornitorni”-albumin.

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot