Emma-palkittu Paukkumaissi Ipanapa Recordsille.

Paukkumaissi-poppoon jäsenet riehakoivat lavalla. Kuvassa usseita ihmisiä, joista keskimmäisenä kaksi naisen vaatteisiin pukeutunutta henkilöä, jotka kannattelevat harteillaan korkealla ylhäällä käsiään heiluttavaa heppua. Kuva: Mikael Ahlfors

Emma-palkittu lastenmusiikkiorkesteri Paukkumaissi on kiinnitetty EMI Finlandin laadukkaaseen lastenmusiikkiin erikoistuneelle levymerkille Ipanapa Recordsille.

Tutustu uuteen Paukkumaissi-meininkiin osoitteessa www.ipanapa.fi/paukkumaissi. Sivustolla on ilmaiseksi ladattavissa yhtyeen letkeä kesäsingle “Jopo”!

Suosittu Paukkumaissi on Soul Captain Bandistä tuttujen Seppo Paarman ja Jori Hulkkosen perustama seitsenhenkinen rootshenkinen rytmipumppu, joka seikkailee vastustamattoman hyväntuulisessa rytmimaailmassa.

Yhtye julkaisi esikoislevynsä, nimeltään “Paukkumaissi”, maaliskuussa 2006 ja levy palkittiin Emma-palkinnolla. Odotettu toinen albumi ilmestyy ensi syksynä.

Paukkumaissi on:

  • Seppo Salmi (kitara ja laulu)
  • Tytti Metsä (laulu, harmooni ja jouhikko)
  • Jori Hulkkonen (kitara ja banjo)
  • Kari Hulkkonen (basso)
  • Jyri Sariola (rummut, perkussiot ja marimba)
  • Eero Savela (trumpetti ja laulu)
  • Erno Haukkala (pasuuna, tuuba ja slidetrumpetti)

Ipanapa Records

EMI Finlandin lastenmusiikkiin keskittyvän levymerkin Ipanapa Recordsin filosofiana on tehdä mahdollisimman korkeatasoista ja hyvin tuotettua lastenmusiikkia ja lastenviihdettä. Tavoitteena on tehdä lastenlevyjä samalla intohimolla ja pieteetillä kuin aikuisillekin. Tärkeässä asemassa ovat hyvät tarinat, tekstit ja oivallukset sekä tietysti laadukkaasti soitettu ja tuotettu musiikki. Nämä asiat ovat jo onnistuneesti toteutuneet levymerkin julkaisuilla “Ipanapa 1” ja “Risto Räpppääjä” (elokuvan soundtrack). Lue lisää osoitteesta www.ipanapa.fi.

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot