Tagipilvi: paukkumaissi

Paukkumaissi juhlistaa levynjulkaisuaan 6.6. Korjaamon keikalla.

Paukkumaissi: "Huhuu, kuu" Julkaistaan 2.6.2010

Supersuositulla Paukkumaissilla on syytä juhlaan. Uutuusalbumi “Huhuu, kuu” on kaupoissa tänään ja sunnuntaina 6.6. on tiedossa koko perheen karkelot Kulttuuritehdas Korjaamolla levynjulkaisukeikan merkeissä. Tervetuloa mukaan koko perheen voimin!

Helsingissä vietettävä levynjulkaisukeikka käynnistyy kello 13 ja päättyy kello 16 tienoilla. Varsinainen showtime on klo 14:00. Pääsyliput maksavat 10 euroa ja pilettejä voi hankkia ennakkoon täältä.

Paukkumaissi pistää parastaan! 2.6. julkaistava "Huhuu, kuu!" -albumi on täynnä herkkupaloja koko perheen makuun.

2.6.2010 julkaistava “Huhuu, kuu!” -albumi on täynnä herkkupaloja koko perheen makuun. Uusien kappaleiden lisäksi levyltä löytyy ikivihreitä lastenlauluja, kuten “Autiomaa” ja “Intiaanien laulu” takuumakeina Paukkumaissi-sovituksina. Sinkkuina julkaistaan kappaleet “Lauantai” ja “Kylpylaulu (putsputsiputsi)”.

Levyllä debytoi kaksi uutta Paukkumaissi-jäsentä, lyömäsoittaja Hannu Risku ja laulusolisti Janina Lehto. Jyri Sariola on äänittänyt ja miksannut levyn, ja levy saundaa todella hyvältä!, kertoo Paukkumaissin Jori Hulkkonen.

Lasten rockfestivaali Seikkisrockin ohjelmisto julkaistiin.

Kesän festarikauden avaava Seikkisrock on julkaissut ohjelmistonsa. Turun Seikkailupuistossa 12.–13.6.2010 järjestettävä lasten oma rockfestivaali tarjoaa jo 12. kerran lapsille ja lapsiperheille laadukasta lastenmusiikkia sekä ammattilaisten että lapsibändien soittamana. Seikkisrockin pääesiintyjiksi on kiinnitetty Paukkumaissi ja Jukka Poika.

Seppo Paarman ja Jori Hulkkosen perustama Paukkumaissi esiintyy Seikkisrockissa lauantaina 12.6. Seitsenhenkinen orkesteri seikkailee laajassa rytmiavaruudessa sekoittaen musiikkiinsa niin reggae- ja skarytmejä kuin afrobeatia ja etnovaikutteitakin. Suositun lastenmusiikkiorkesterin muusikot ovat tuttuja muun muassa Asa ja Jätkäjätkät, Alamaailman vasarat ja Soul Captain Band –kokoonpanoista. Paukkumaissin esikoislevy palkittiin lastenmusiikki-Emmalla. Kakkoslevy “Popkornitorni” päätyi niin ikään Emma-ehdokkaaksi.

Paukkumaissin levy MySpace-kuuntelussa!

Paukkumaissi-poppoon jäsenet riehakoivat lavalla. Kuvassa usseita ihmisiä, joista keskimmäisenä kaksi naisen vaatteisiin pukeutunutta henkilöä, jotka kannattelevat harteillaan korkealla ylhäällä käsiään heiluttavaa heppua. Paukkumaissi Helsinkiin

Näe Emma-palkittu lastenmusiikkibändi livenä Tavastialla sunnuntaina 14.9. tai Levykauppa X:ssä perjantaina 12. syyskuuta. Emma-palkittu lastenmusiikkiorkesteri Paukkumaissi on saanut valmiiksi uuden albuminsa Popkornitorni. Uusi levy seikkailee vastustamattoman hyväntuulisessa rytmimaailmassa. Jopolla polkiessa housut meinaavat pudota jalasta, mutta matkanteko jatkuu! Uusi levy on kaupoissa ensi keskiviikkona, eli 10. päivä kuluvaa kuukautta. Paukkumaissin livekunnon voi testata koko perheen voimin Tavastialla sunnuntaina 14.9 kello 13. Paukkumaissin keikka avaa Tavastian Lasten Sunnuntai -tapahtumasarjan. Maistiaisia Tavastian keikasta on tarjolla etukäteen: Paukkumaissi vierailee esiintymässä Levykauppa X:ssä Helsingissä (Arkadiankatu 14) perjantaina 12.9. kello 16.

Paukkumaissin uusi albumi haluaa edistää koko perheen kulttuuria.

Paukkumaissin "Popkornitori"-albumin kansikuva. Kuvassa näkyy lastenpiirros, joka esittää lumihangessa ajavaa valkoista nallea, joka istuu hymyillen pyörän selässä. Alaosassa kuvaa näkyy musta korppi tai varis. Kuvan keskellä on Paukkumaissin nimi. Julkaisupäivä 10.9.2008

Emin laadukkaaseen lastenmusiikkiin keskittyvä Ipanapa Records esittelee ylpeänä uuden tulokkaansa. Emma-palkitun lastenmusiikkiorkesterin Paukkumaissin toinen studioalbumi “Popkornitorni” saa päivänvalon 10.9. Luomuhenkeen tehty lastenlevy kestää kovaa kulutusta, siitä pitävät huolen taitavat sävellykset, monipuolinen musiikkimaailma ja kunnianhimoinen soitanta.

“Popkornitorni” on svengaava ja laadukas keitos rootsvaikutteita, 70-luvun soundia ja kansanmusiikkia. Oman mausteensa tuo runsas puhaltimien käyttö hienoine torvisovituksineen. Yhtye määrittelee “saaneensa vaikutteita Itä-Espoosta, rytmejä Rastaalasta ja tehneensä uutta lastenmusiikkia Kumpulan-tyyliin”. Mukana
on myös voimakas ideologia: Haluamme tehdä musiikkia, joka vahvistaa yhteisöllisyyttä ja ylittää sukupolvien välisiä rajoja. Haluamme tähän maailmaan lisää koko perheen kulttuuria: lasten ja aikuisten yhteisiä tunne-elämyksiä. Tämä levy on vastalause lapsuuden lyhenemiselle!

Emma-palkittu Paukkumaissi Ipanapa Recordsille.

Paukkumaissi-poppoon jäsenet riehakoivat lavalla. Kuvassa usseita ihmisiä, joista keskimmäisenä kaksi naisen vaatteisiin pukeutunutta henkilöä, jotka kannattelevat harteillaan korkealla ylhäällä käsiään heiluttavaa heppua. Kuva: Mikael Ahlfors

Emma-palkittu lastenmusiikkiorkesteri Paukkumaissi on kiinnitetty EMI Finlandin laadukkaaseen lastenmusiikkiin erikoistuneelle levymerkille Ipanapa Recordsille.

Tutustu uuteen Paukkumaissi-meininkiin osoitteessa www.ipanapa.fi/paukkumaissi. Sivustolla on ilmaiseksi ladattavissa yhtyeen letkeä kesäsingle “Jopo”!

Suosittu Paukkumaissi on Soul Captain Bandistä tuttujen Seppo Paarman ja Jori Hulkkosen perustama seitsenhenkinen rootshenkinen rytmipumppu, joka seikkailee vastustamattoman hyväntuulisessa rytmimaailmassa.

Käyttöehdot