Erasurelta "Phantom Bride" -EP.

  • Julkaistu 15.07.2009
  • Tagit:
  • Luettu 1392 kertaa

Jo vuodesta 1985 lähtien elektronista musiikkia loihtinut lontoolainen Erasure (www.erasureinfo.com) -niminen bändivelho tulee julkaisemaan uuden EP-levyn, nimeltään “Phantom Bride”, lokakuun 12. päivä Mute Recordsin kautta. Tämä EP sisältää uusia remixejä sellaisilta artisteitla ja bändeiltä kuin Almighty, Frankmusik, Dogmatix ja Vince _Clark. EP ilmestyy CD-levynä ja myös digitaalisesti hankittavassa muodossa. “Phantom Bride” on alunperin lohkaisu Erasuren vuonna 1988 julkaisemalta studiosoitolta “The Inncents”. Lokakuussa julkaistavak iekkoo on osa yhteyen 21-vuotisen uran juhlaa. Bändihän tulee julkaisemaan tämän EP-lätyn lisäksi myös toisen samanlaisen kiekon, levy, jota yhtye tituleeraa nimellä “Erasure.Club”.

Erasure tulee juhlistamaan pitkää taivaltaan vuoden 2009 varrella julkaisemalla juhlapainoksen albumistaan “The Innocents”. Studioalbumin uusintapainos ilmestyy 26. lokakuuta Mute Recordsin kautta sekä normaalina CD-painoksena että ylellisempänä erikoispainoksena. “Erasure.Club”-EP on tarkoitus julkaista kuusi biisiä syöneenä versiona varustettuna klassisilla remixeillä, jotka bändi julkaisi alunperin vuoden 1990 maissa 12-tuumaisella promolevyllä, jota Erasure alunperin halusi tyrkkiä erityisesti tiskijukkien soitettavaksi. Mainitulla EP:llä kuultavia biisejä ei ole aikaisemmin julkaistu kaupallisesti. EP “Erasure.Club” julkaistaan tiistaina 28. heinäkuuta ja se on tällä hetkellä ennakkotilausvaiheessa.

Erasure on:

  • Vince Clarke (kosketinsoittimet)
  • Andy Bell (laulu)

Yhtye on Englannissa perustettu syntikkapoppia soittava duo. Sen kokoonpano on vuosikausien ajan säilynyt samana. Bändin ensimmäinen mainitsemisen arvoinen hitti ilmestyi vuonna 1985. Ilmestynyt hitti on single ja nimeltään “Who Needs Love Like That”. Britannian levylistoille Erasure kipusi neljännellä singlellään, nimeltään “Sometimes”. Erasure onkin syntikkapopin genressä tunnetuimpia ja pitkäikäisimpiä toimijoita etenkin kotimaassaan.

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot