[Haven] julkaisee "Plastic"-albumin.

 • Julkaistu 16.07.2009
 • Tagit:
 • Luettu 1435 kertaa

Elektrobändi [Haven]:in albumin "Plastic" kannessa näkyy makrokuva valkoisesta ja likaisesta muovista, joka on rypyssä ja sen seassa roskia. Kuvan vasemmassa yläkulmassa mustalla värillä lukee [Haven] ja oikeassa alakulmassa albumin nimi pienemmällä fonti Julkaistaan 28.7.2009

Yhdysvaltalainen pääasiassa elektronista musiikkia julkaiseva levymerkki Tympanik Audio aikoo julkaista puolalaisen suojattinsa, yhtyeen nimeltään [Haven], uuden studioalbumin kuluvan kuukauden 28. päivä. “Plastic”-niminen pitkäsoitto on yhtyeen debyytti tälle levy-yhtiölle. Musiikillisesti se on sekoitus raskaita bassokuvioita, herkkiä sampleja, tarttuvia rytmejä ja levyn mukana tulee bonusmateriaalia parinkin biisin edestä, sillä Tapage ja Aphorism ovat osallistuneet opuksen sisälmysten pakkaamiseen. [Haven] on uransa varrella julkaissut musiikkia muiden levy-yhtiöiden kautta. Edellisen kerran bändiltä ilmestyi musiikkia vuonna 2008 levyn “[A2982]” muodossa. Levyjä yhtye on tuonut ihmisten ilmoille jo lähes viiden vuoden ajan. Yhtyeen tuotantoon voi käydä tutustumassa siirtymällä sen MySpace-sivuille.

[Haven] tulee juhlistamaan uuden studio-opuksen ilmestymistä soittamalla 24. päivä heinäkuuta yleisön edessä kotimaassaan Puolassa sijaitsevassa Bolkowin linnassa, joka sijaitsee samannimisessä pitäjässä. 24.7. järjestettävä musiikkitapahtuma on Castle Party — ainoa underground-tason elektronisen musiikin yleisötapahtuma Keski- ja Itä-Euroopan alueella. Castle Party on järjestetty vuosittain vuodesta 1994 lähtien.

“Plastic”-albumin kappaleet:

 1. Tell Me About Madness
 2. Marrakech
 3. Out Of The Vertical
 4. Let’s Play Disco Now
 5. Plastic Bag
 6. Les Choses
 7. Mental Courtesan
 8. Kuhajrib
 9. Tree Of Life
 10. Home
 11. Broken Childhood
 12. Aurora Borealis
 13. Everything Burns
 14. Takrir Al-Masir
 15. Aroura Borealis (Slow Power rmx by Aphorism)
 16. Kuhajrib (rmx by Tapage)

[Haven] on:

 • Marcin Jarmulski

Marcin Jarmulskiin yhtye aloitti toimintansa vuonna 2005 ja jo bändin perustamisvuoden puolella sen ensimmäinen äänite julkaistiin. Projektin debyyttijulkaisu on nimeltään “War Office Propaganda”.

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot