Europe: "Last Look At Eden".

 • Julkaistu 16.07.2009
 • Tagit:
 • Luettu 1804 kertaa

Europen albumin "Last Look At Eden" kannessa valkoinen atusta ja sen keskellä musta piirros hedelmästä, jolla karvainen pinta ja valkoiset keskiosat, jotka ovat kuin pelikuva toisistaan. Omenan tms. keskellä kaksi mustaa siementä. Omenan tms. yläpuolella Julkaistaan 14.9.2009

Ruotsalainen hard rockia räimivä rokkiryhmä Europe (www.europetheband.com) aikoo julkaista täällä Euroopan seudulla uuden albumin syyskuun puolen välin taituttua. Albumi on saanut nimekseen “Last Look At Eden” ja sen julkaisupäivämäärä on 18.9.2009 ainakin Saksanmaalla. Kiekko julkaistaan Edel Germany GmbH:n sekä earMusicin kautta. Iso-Britanniaan kiekko saapuu jo saman kuukauden 14. päivä. Albumin nimikkobiisi on eeppiseksi luonnehdittava viisu. Albumilla kuullaan myös melodisia balladeja, kuten biisi “New Love in Town”. Opus on seuraaja kolme vuotta sitten ilmestyneelle Europen mestariteokselle “Secret Society”, mutta yhtyeen mukaan uutukainen on edeltäjäänsäkin kypsempi kokonaisuus sen äänimaailman osalta.

“Last Look At Eden” -albumin kappaleet:

 1. Prelude
 2. Last Look at Eden
 3. Gonna Get Ready
 4. Catch that Plane
 5. New Love in Town
 6. The Beast
 7. Mojito Girl
 8. No Stone Unturned
 9. Only Young Twice
 10. U Devil U
 11. Run With the Angels
 12. In My Time

Yhtyeen laulajana ja perustajajäsenenä tunnettu Joey Tempest hehkuttaa uskovansa, että Europe on nyt tällä tekeleellään kyennyt ottamaan itselleen aivan uuden suunnan kappaleisinsa. Tällä albumilla Europe on kokeilevampi, mutta biiseissä on siltikin klassisen rockin “viba” säilössä useissakin kappaleissa. Tempestin mukaan levyllä kuullaan pari mahtavaa balladia ja myrskyäviä rock-kappaleita. “Last Look At Eden” sisältää viihdetaiteilijan myyntipuheiden mukaan parhaat elementit bändin tuoreimmilta levyiltä, joten tämä on sykähdyttävämpi kokonaisuus kuin “Secret Society” tai “Start From The Dark”.

Europe on:

 • Joey Tempest (laulu)
 • Mic Michaeli (kosketinsoittimet)
 • John Norum (kitara)
 • John Levén (basso)
 • Ian Haugland (rummut)

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot