Euroviisuehdokas Janne Raappanan uusi kappale radiojakoon.

Janne Raappanan singlelevyn "Jenkkikassi" etukannessa näkyy valokuva penkillä istuvasta miehestä, jolla mustat vaatteet ja katse vasemmalle. Miehen takana valkoiseksi kalkittu talo ja vasemmassa yläkulmassa miehen sekä levyn nimi valkoisella värillä. Kuvassa Janne Raappana

Iskelmäkanavien kestosuosikki ja suositun Taikakuu-orkesterin charmantti solisti Janne Raappana julkaisee toisen soololevynsä alkuvuonna 2010.

Uusi levy on puhdasta iskelmää kauneimmillaan. “Rakkaus on hulluus” -levyn nimikkokappale on soinut ahkerasti radiokanavilla koko syksyn ja nyt radioilla jaetaan uusi “Jenkkikassi”-single. Kuuntele singlekappale suoraan täältä.

Taikakuu-orkesterissa 12 vuotta vaikuttanut Janne Raappana on tehnyt musiikkia koko ikänsä. 150 keikkaa vuodessa tahkoava tanssiorkesteri on saavuttanut Suomessa vankan suosion ja koulinut keulakuvastaan varman viihdyttäjän, jonka ainutlaatuinen ääni koskettaa iästä riippumatta. Ei ole ihme, että Janne Raappanasta povataan iskelmätaivaan seuraavaa kiintotähteä.

Janne Raappana kisaa Euroviisuissa

Janne Raappana on mukana vuoden 2010 Euroviisuissa Yö-yhtyeen Jussi Hakulisen säveltämällä “Elina”-kappalleella. Äänestys on käynnissä ja tekstiviestiäänestyksen perusteella kolme suosituinta kappaletta etenee tammikuussa 2010 järjestettäviin alkukarsintoihin.

Halusin kovasti mukaan Euroviisukarsintoihin. Nyt kun kisoissa ollaan mukana niin olo on samaan aikaan mahtava ja hieman jännittynyt. Oli upeaa saada Hakulisen vakava, mutta hieno biisin laulettavaksi, kertoo Raappana Euroviisuista. Lisää Euroviisuista voi lukea täältä.

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot