Euroviisut Moskovassa vuonna 2009.

Ensi vuoden Euroviisut tullaan järjestämään Moskovassa, Venäjällä, lähellä Kremliä ja Punaista toria. Laulukilpailun vuoden 2009 versio vietetään Venäjän sydänmaalla. Aikaisemmin oli arveltu tapahtumapaikaksi valittavan Pietari, mutta paikkakunnan poliittinen kerma teki aikeet siihen liittyen mahdottomiksi. Moskovaa on luonnehdittu tapahtumanjärjestäjän taholta erittäin kiehtovaksi isäntäkaupungiksi, sillä kaupungi on laaja ja sikäläiset asukkaat ovat hyvin kiinnostuneita Euroviisujen saapumisesta kaupunkiinsa. Mammuttimaisen mediatapahtuman järjestäminen on Eurovision Song Contest -valvojien mukaan haastava urakka eikä varmastikaan helposti järjestettävissä, sillä aikaa tapahtuman kasaamista varten on alle vuosi ja paikalle olisi järjestettävä majoitukset 43 eri maan delegaatioille, sekä peräti 2000 journalistille.

Viihdeuutinen.net uutisoi aikaisemmin vuoden 2008 Euroviisujen voiton valuneen suomalaisyhtye Teräsbetonin kourista venäläiselle Dima Bilanille kappaleella “Believe”. Teräbetoni hävisi laulukilpailun selvällä äänienemmistöllä Dima Bilanille.

Vuoden 2009 Euroviisut on ehdotettu järjestettäväksi moskovalaisen Olimpiisky-sisätila-areenan tiloissa. Tapahtumapaikka rakennettiin vuonna 1980 kesäolympialaisia varten ja siellä on sittemmin järjestetty niin koripallo- kuin nyrkkeilytapahtumiakin. Tapahtumapaikalle mahtuu yleisöä muhkeat 80 000 henkeä. Normaalisti urheilutapahtumien yleisömäärä on ollut noin 10 000-16 000 henkeä.

Suurimmat laulukilpailun fani-ihmiset joutuvat odottelemaan pääsylippujen hankkimista vielä kuluvan vuoden syksyyn asti, sillä perinteisesti piletit on laskettu ennakkomyytäväksi vasta hieman ennen tapahtumaa edeltävän talven tuloa.

Jaa Facebookissa

Ihan kicva kirjoitti 4930 päivää sitten, että:

ihan kiva

n:o

Petri kirjoitti 4929 päivää sitten, että:

Seuraavan kerran kun mietit kommentoimista, kannattaa miettiä ihan alkuvaiheessa, että onko tuossa pienessä mielessä mitään järkevää mielipidettä annettavaksi uutiseen. Tässä yllä näkyvässä kommentissa ei nimittäin ole.

n:o

yks_tyyppi_named_lost kirjoitti 4925 päivää sitten, että:

juuh :DDDDDDDDDD

n:o

Käyttöehdot