Euroviisuvoittaja Alexander Rybak tulee Suomeen!

Harmaasävyinen valokuva Alexander Rybakista, joka pitää viulua olkapäällään ja toisella kädellä viulun toista palasta. Kuvan tausta on tummanharmaa. Miehellä kujeileva ilme, lyhythihainen paita ja puolipitkät tummat hiukset. Kuvassa Alexander Rybak

Euroviisut ylivoimaisesti kappaleellaan “Fairytale” voittanut Alexander Rybak on vahvistanut esiintymisensä MTV3:n Pitkä kuuma kesä -ohjelman 12.7. esitettävässä jaksossa. Alexander Rybak esittää Tampereen Särkänniemessä nauhoitettavassa ohjelmassa “Fairytale”-kappaleensa yhdessä taustatanssijoidensa kanssa. Rybakin esitystä voi seurata joko paikanpäältä Tampereella tai omalta kotisohvalta televisiota katsellen.

Fairytale-kappale menestyy Latauslistalla

Norjalainen Alexander Rybak on pitänyt jo neljä viikkoa hallussaan Suomen virallisen latauslistan ykkösijaa. Suomen lisäksi “Fairytale” on ollut iTunesin ostetuin kappale mm. Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Saksassa, Espanjassa, Kreikassa, Irlannissa ja Benelux-maissa.

Alexander Rybakin Fairytales-albumi on Suomen albumilistan sijalla #17

Alexander Rybakin toukokuun lopussa julkaistu esikoisalbumi “Fairytales” sijoittui Suomen albumilistan sijalle #17. Norjassa levy on myynyt jo liki 100 000 kappaletta eli tuplaplatinaa.

Alexander Rybak

22-vuotias Rybak on soittanut pianoa ja viulua kuusivuotiaasta saakka ja nuoresta iästä huolimatta hän on esiintynyt lukuisien nimekkäiden artistien kanssa. Alexander tuli tutuksi Norjan kansalle vuonna 2006 Talent-ohjelmasta kappaleella “Foolin”. Rybak on esiintynyt arvostetun viulistin, Pinchas Zukermanin, kanssa, voittanut Anders Jahres -kulttuuripalkonnon ja on Norjan suurimman sinfoniaorkesterin, Ung Symfonin, konserttimestari. Hän on myös näytellut teatterissa sekä elokuussa ensi-iltaan tulevassa Yohan — Child Wanderer -elokuvassa.

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot