Gemini Five siirsi albumin julkaisua.

  • Julkaistu 25.04.2008
  • Tagit:
  • Luettu 1253 kertaa

Gemini Five -bändin "Sex Drugs Anarchy" -albumin kansikuva. Siinä näkyy paljon abstrakteja ja muodottomia hahmoja. Yläosassa albumin nimi valkoisella osittain töhriintyneellä paperilla, joka on kiinnitetty kuvaan punakärkisellä nastalla. Bändin logo oikea Albumi ulostuu vasta 2.5.2008

Tukholmalainen rokkiryhmä Gemini Five (www.geminifive.com) tiedottaa joutuvansa tekemään pienimuotoisen lykkäysoperaation uuden “Sex Drugs Anarchy“ -albuminsa julkaisuun. Yhtyeen uran järjestyksessä kolmas kiekko ei ilmestykään 25. päivä, eli tänään, vaan vasta toukokuun toisena päivänä. Pitkäsoitto sisältää yhteensä 11 aivan uutta biisiä, joiden joukossa on lätyn nimikkovärssy, sekä ainakin kappaleet “Scream 4 Me”, “Blood On The Bricks”, “I Am Hollow”, “All Pistols” ja “Lay Your Money Down”.

Ruotsalaisyhtyeen “Sex Drugs Anarchy” äänitettiin ja miksattiin tukholmalaisen Stappenwolf Studion tiloissa lokakuun 2007 ja tammikuun 2008 välisenä aikana. Kiekon tuotantohommista vastasi bändin jäsenet Hot Rod sekä Tin Star.

Gemini Five onnistui värväämään uuden pitkäsoittonsa kappaleisiin vieraileviksi muusikoiksi Crashdïetin Martin Sweetin, joka soittaa kolmessa biisissä kitaraa ja hoitaa taustalauluosiot, sekä Peter Londonin laulamaan taustoja samoin kuin Eric Younginkin. Tanskalais-ruotsalaisen hard rockia soittavan Royal Huntin remmistä levyllä vierailee Marcus Jidell. Mies soittaa kolmessa eri biisissä lead-kitaraa. Warrior Soulin sekä Space Age Playboysin tiimeistä tutuksi tullut Kory Clarke kirjoitti “Sex Drugs Anarchy” -opuksen neljän kappaleen sanoitukset yhdessä Gemini Fiven jäsenten kanssa.

Bändin tuorein single albumilta on “Scream 4 Me”. Se julkaistiin nettimusiikkikauppoihin maaliskuun viimeisellä viikolla.

GF:n aikaisempiin albumijulkaisuihin lukeutuu:

  1. 2003: “Babylon Rockets”
  2. 2005: “Black:Anthem”

Orkesterin basisti-laulaja Hot Rod kertoo, että uuden albumin hoitaminen valmiiksi tehtiin nyt kertarysäyksellä juuri niin kuin bändi itse halusi. Kompromisseja ei tarvinnut tehdä, eikä tehtykään. Bändin vahvuus on hänen mukaan ollut aina räiskyvät live-esiintymiset — tämä tuorein albumi poistaa keikkaesiintymisten johtoaseman ja tuo CD-musiikin live-keikkojen “tehon” rinnalle. Albumin energiapitoisuus on jotain sensaatiomaista, se on basistin mukaan lähes käsin kosketettavaa. Hot Rod hehkuttaa Gemini Fiven olevan raa’an sleazy rockin puolustaja.

Gemini Five otti taannoin joukkonsa jatkoksi kitaristi Dany “Dee Dee” Douglasin. Bändin jäsenten mukaan ikävuosiltaan nuori Dee Dee tulee varmasti tuomaan keikkoihin uutta tajuntaaräjäyttävää energiaa. Mies on bändin mukaan liikenteessä avoimin mielin koko rokkiskeneä kohtaan, joten se on sopiva asenne tämän bändin kanssa toimittaessa. Dee Dee on syntyjään ruotsalainen ja hän asuu Karlstadissa. Mies on läheinen ystävä Deathstarsin Catin kanssa, jonka kautta Gemini Five saikin alunperin vihjeen Dee Deestä.

Gemini Five on:

  • Tin Star (laulu ja kitara)
  • Hot Rod (basso ja taustalaulu)
  • Dee Dee (kitara ja taustalaulu)
  • Slim Pete (rummut ja taustalaulu)

Bändi kertoo kokevansa musiikillisiksi innoittajikseen sellaiset rokkibändit kuin Mötley Crüe, AC/DC, Sweet, KISS, Def Leppard, Marilyn Manson, Judas Priest, Ratt, Accept, Dokken, Vinnie Vincent, Ozzy, Guns’n‘Roses, Sex Pistols, Cinderella, Aerosmith ja W.A.S.P.

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot