Manzanalta uusi single!

  • Julkaistu 24.04.2008
  • Tagit:
  • Luettu 1434 kertaa

Mananan poppoo poseeraa tummaa taustaa vasten. Kvuassa kolme mustiin pukeutunutta pitkälettimiestä ja yksi vaaleahiuksinen nainen, jolla punatut huulet ja hihaton paita tai mekko yllään. Kuva: Mia Bergius

“End Of The World” on jatkoa viime keväänä Suomen viralliselle sinkkulistan sijalle 2 nousseelle “Falling To Pieces” -singlelle. Manzanan debyyttialbumi “Nothing As Whole As A Broken Heart” löysi sekin sijalle 24. Viime vuosi oli Manzanalle muutenkin mielenkiintoinen; albumi julkaistiin kolmessakymmenessä maassa ja vastaanotto on ollut lähes poikkeuksetta positiivista. Keikkarintamalla oli myös vilkasta ja ensimmäinen Euroopan-kiertue toteutui Lovexin kanssa.

“End Of The World” on taattua Manzanaa. Energinen meininki ja huipputarttuvat kertosäkeet ovat yhtyeen ydinosaamista. Täyteläiset ja rikkaat saundit pajoitettiin Fantom-studiolla Akun Tehtaalla ja masteroinnista vastasi Mika Jussila / Finnvox.

Manzanan miehet ja Piritta ovat löytäneet oman soundinsa. Rumpali Heikki Malmbergin uskomaton groove, Klasun tanakka bassottelu, Wirsellin Henkan tehokas kitarointi ja Piritta Lumouksen punkvivahtein varustettu laulu tekevät Manzanasta aivan omanlaisensa bändin. Maanläheinen mieliin painuva rockmeininki on se bändin juttu.

Bändin uusi “Babies Of Revolution” -albumi pamahtaa kauppojen hyllyille loppukesästä. Tätä odotellessa kuulostellaan, miten maailma loppuu Manzanan malliin. Singlen latauskauppojen linkit löytyvät bändin kotisivuilta osoitteesta www.manzana.fi.

Manzana on solminut levytyssopimuksen Tampereelta operoivan Dynamic Arts Recordsin kanssa. Yhtiö on tuttu mm. artisteista Deathchain, Shade Empire, Morian ja Masterstroke.

Manzana on:

  • Piritta (laulu)
  • Henkka W. (kitara)
  • Klaus Wirzenius (basso)
  • Heikki Malmberg (rummut)

Tamperelainen Manzana kertoo olevansa pop-metal -bändi, jonka jäsenet ovat tunteneet toisensa jo vuosikausien ajan.

Jaa Facebookissa

Mau kirjoitti 5408 päivää sitten, että:

Mielettömän hyvä biisi, mielettömän hyvä bändi! :D

n:o

Käyttöehdot