Guitar Hero III sai kolme uutta biisiä.

Guitar Hero III Biisivalikoima kasvoi taas

Kitarasankariksi haluavien keskuudessa suurta suosiota saaneen Guitar Hero III -aparaatin takana toimiva Activision on luonut peliin ns. modernia metallia tarkoavan biisipaketin, joka sisältää kolme uutta kappaletta. Metallipitoisia kappaleita kitarapeliin esittävät Deftones, Thrice sekä Avenged Sevenfold. Tämän biisisetin voi ladata Xbox Liven tai Playstation Networkin kautta erillistä korvausta vastaan.

Avenged Sevenfold tarjoaa kappaleen “Almost Easy”, Thrice taas biisin “The Arsonist” ja Deftones kappaleen “Hole in the Earth”. Tämä biisisetti iskettiin ihmisten ilmoille vain viikko sen jälkeen kun Guitar Hero III sai edellisen suuremman päivityksen. Edellisessä päivityksessä tuotiin ilmoille läjä No Doubtin biisejä. Tämä “Modern Metal Track Pack” maksaa pelaajalla 500 pistettä.

Guitar Hero III: Legends of Rockiin lisättävällä “Modern Metal Track Pack” -biisikolmikolla on tavanomaiseksi muodostunut 500 MSP:n hinta. Kauppapaikalta löytyy myös traileri tästä paketista, jonka tiedostokoko on noin 70 megatavua, joka on hyvä kuikuilla läpi ennen ostopäätöksen tekemistä.

Guitar Hero tulee lähiaikoina saamaan päivityksen muodossa sellaisen biisipaketin, joka tottelee nimeä “Dropkick Murphy”. Kyseinen setti on syönyt tällaiset kappaleet:

  • Famous For Nothing
  • (F)lannigan’s Ball
  • Johnny, I Hardly Knew Ya

Kolmas Guitar Hero, eli viralliselta nimikkeeltään Guitar Hero III: Legends of Rock, on käytännössä jo neljäs GH–sarjan peli. Tämän pelin julkaisi Activision läheisessä yhteistyössä RedOctanen ja Neversoftin joukkojen kanssa. Peli on julkaistu PlayStation 2:lle, ja 3:lle, Xbox 360:lle ja Wii-konsolille. Aspyr Media on vastuussa peliaparaatin kehittämisestä PC- ja Macintosh-tietokoneille.

Uusi versio Guitar Herosta julkaistiin täällä Euroopassa viime vuoden loka-marraskuussa riippuen laitealustasta, tosin EU-maissa pelin Mac-versio julkaistiin vasta muutamia viikkoja sitten. Tuoreimmassa kitarasankaripelissä pelaaja pääsee tiluttamaan etäisesti kitaraa muistuttavaa peliohjainta, jonka avulla hän pyrkii simuloimaan (ts. apinoimaan) useita eri musiikkityylejä soittamalla nuotteja sitä mukaa kuin niitä näytetään monitorilla. Pelissä on jo yli 60 biisiä, joista lähes kaikki ovat master-versioita, toisin kuin varhaisemmissa Guitar Hero -versioissa.

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot