Hanna Marshin "Play"-albumi julkaistaan Pohjois-Amerikassa

  • Julkaistu 28.05.2008
  • Tagit:
  • Luettu 1455 kertaa

Katseensa alaspäin luoneen Hanna Marshin promovalokuva. Naisella pitkät olkapäille kihartuvat tummanväriseth iukset ja yllä jonkinlainen tummanvihreä pusakka tai takki. Taustalla vihertävä paljas seinä, jota vasten nainen nojailee. Kuvassa Hanna Marsh

Hanna Marshin “Play”-albumi julkaistaan digitaalisesti Pohjois-Amerikassa 27. toukokuuta. Julkaisijana toimii legendaarinen Caroline Records, joka on julkaissut aikaisemmin muun muassa Mike Oldfieldin ja Smashing Pumpkinsin tuotantoa. Suomalaisista yhtyeistä he ovat julkaisseet The 69 Eyesin musiikkia.

Live Nation uusi keikkamyyjä

Hanna Marshin keikkamyynnistä vastaa nyt Live Nation (ent. Welldone). Tämän maailman suurimman viihdetapahtumayrityksen edustuksessa on noin 100 kotimaista esiintyjää, muun muassa HIM, The Rasmus ja Negative. Kansainvälisten suhteidensa ansiosta Live Nation pystyy edistämään myös Hanna Marshin musiikin vientiä ulkomaille.

Hanna Marshin MySpace-sivustolla käynyt yli 200 000 kävijää

Hanna Marshin MySpace -sivusto osoitteessa www.myspace.com/hannamarsh on rikkonut 200 000 kävijän rajan. Sivustolla voi muun muassa kuunnella artistin musiikkia, saada tietoa tulevista keikoista sekä katsella musiikkivideoita. Kävijöitä on joka puolelta maailmaa, ja sivusto mahdollistaa molemminpuolisen kommunikaation artistin ja kuulijoiden välillä.

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot