Hannah Montana -elokuva ja -soundtrack menestyvät maailmalla.

Hannah Montanan soundtrackin kansikuvassa näkyy hymyilevä nainen, jolla tummanruskeat hiukset. Naisen taustalla näkyy keltaista niittyä. Kuvan oikeassa yläkulmassa lukee Hannah Montana värikkäin kirjaimin. Julkaistaan 29.4.2009

Hannah Montana The Movie -elokuva nousi julkaisuviikollaan Yhdysvaltojen katsotuimmaksi elokuvaksi. Elokuvan viikonlopputulot olivat toiseksi parhaat kautta aikojen ja tähän päivään mennessä lipputulot ovat 58 milj. dollaria. Lisäksi elokuvan soundtrack on noussut Billboardin albumilistan sijalle 1. ja on tämän vuoden ensimmäinen soundtrack-levy, joka on kivunnut albumilistan kärkisijalle. Albumi on myös iTunesin listan sijalla 1 ja iTunesin top 10 -listalta löytyy albumin kolme singleä. Levyn ensimmäinen single “The Climb” kipusi Billboard Hot 100 -listalle sijalle 6. Miley Cyrus on nuorin artisti, joka on saavuttanut neljä albumilistan ykkösijaa alle kolmessa vuodessa. Hannah Montana -soundtrack julkaistaan Suomessa 29.4.

Hannah Montana on menestysarja USA:sta, joka kertoo teinityttö Miley Stewartista (Miley Cyrus). Päivisin hän elää normaalia koululaisen elämää, mutta iltaisin hän muuntautuu pop-tähdeksi nimeltä Hannah Montana. Sarjan ensiesitys keräsi ruudun eteen 5,4 miljoona katsojaa, joka ylitti kaikki odotukset. Sarja pyörii Amerikassa kolmatta kautta ja Suomessa sarjaa esittää MTV3 sekä Disney Channel. Hannah Montana -ilmiö on myös menestynyt television ulkopuolella. Hannah Montanan kiertueet ovat olleet äärimmäisen suosittuja, kaikki konsertit ovat olleet loppuunmyytyjä.

Nyt sarjasta on tehty ensimmäinen kokopitkä elokuva, joka kertoo Hannah Montanan taistelusta oman persoonansa ja poptähti alter egonsa kanssa. Hannah Montana -elokuvan ensi-ilta on 1.5.2009 ja elokuvan soundtrack julkaistaan 29.4.2009. Albumille mukaan ovat päässeet myös Rascal Flatts, Taylor Swift ja Billy Ray Cyrus. Albumin ensimmäinen singlelohkaisu on mahtipontinen “The Climb”.

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot