Happo HC: "Voitto".

 • Julkaistu 07.02.2010
 • Tagit:
 • Luettu 3794 kertaa

Happo HC:n albumin "Voitto" etukannessa näkyy lähikuva suuresta leikkiautojen merestä. Pikkuautot ovat keltaisia, sinisiä, valkoisia, vihreitä ja punaisia. NIitä on kaikenlaisia. Kuvan oikeassa laidassa valkoisella värillä lukee sekä yhtyeen että albumin Julkaistaan 10.2.2010

Tampereelta käsin toimiva Happo HC tulee julkaisemaan ensi viikon keskiviikkona uuden “Voitto”-albumin levy-yhtiö Ennätys Recordsin kautta. Kyseessä on Happo HC:n järjestyksessä toinen pitkäsoitto. Debyyttialbumi on vuonna 2007 julkaistu “Rimakauhu”, jonka seuraajan rokkiryhmä kertoo jatkavan samaa ennakkoluulotonta linjaa. Happo HC:n mukaan uutukaiskiekon kappaleet syntyivät nyt pakottomasti ja vapautuneesti, sillä “Rimakauhu”-kiekon julkaisemisen jälkeen biisimateriaalia alkoi tipahdella kuin itsestään. Bändin laulaja-kitaristi Samuli Happo kommentoi biisien syntyneen kuin taikaiskusta. “Voitto”-levyn sanomaan voi tutustua tamperelaisyhtyeen omilla MySpace-sivuilla.

“Voitto”-albumin kappaleet:

 1. Valo väistyy kuin varkain ja hiljaa
 2. Olisitpa täällä nyt
 3. Silmät kii sä oot mun
 4. Kitara soi!
 5. Soitin vain hyvää yötä
 6. Bändi saapuu mun huoneeseen
 7. Kau-punk-i nukkuu jo
 8. Kenen kuulet puhuvan
 9. Laskulaulu
 10. Kuinka paljon vielä tätä?
 11. Huu-haa (And I Like It!)
 12. Voitto (InstrueMental next)
 13. Syleilyyn

Tampereen Happo HC:n uusi “Voitto” julkaistaan 10. helmikuuta. Levyllä soittavat muusikot ovat tämän bändiprojektin ohessa toimineet mm. sellaisissa bändeissä kuin Pauli Hanhiniemen Perunateatteri, Jazzgangsters, The Boots ja Margin of Safety. Rytmiryhmä nauhoitti opuksensa JJ-studion syövereissä analogisin soittopelein. Levyn tuottajan toimi Juuso Nordlund. Opuksella kuullaan vierailevin muusikkoina mm. trumpettia soittavaa pelimannia.

Happo HC on:

 • Samuli Happo
 • Tommi Laine
 • Mika Hiironniemi
 • Petri Koivistoinen

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot