Hardcore Superstarin kitaristi erosi.

Neljäpäinen Hardcore Superstar -bändin miehistö poseeraa mustiin vaatteisiin sonnustautuneena tummanruskeaa seinää tai taustakangasta vasten. Vasemmassa laidassa seisovalla hepulla harmaa stetsoni päässään. Oikeassa laidassa seisova mies mutristaa suutaan Kuva: Emma Svensson

Ruotsalainen Hardcore Superstar (www.hardcoresuperstar.com) tiedottaa nettisivuillaan etsivänsä uutta kitarataituria. Bändissä aikaisemmin toiminut kitaristi Thomas Silver on nimittäin eronnut yhtyeestä hiljattain, sillä mies on kertomansa mukaan tympääntynyt musiikkimaailman touhuihin. Keikkailukaan ei maistu. Hän erosi remmistä välittömästi tiedotteen ilmestymisen jälkeen. Yhtyeeseen jäljelle jääneet muusikot kunnioittavat Silverin toivetta ja kertovatkin olevansa hänen kanssaan jatkossakin parhaita ystäviä. HS:n joukkue tulee keikkailemaan maailmankiertueensa loppuun asti keikkakitaristi Vic Zinon avustuksella. Kyseinen mies on tuttu näky myös Crazy Lixx -nimisen rokkiryhmän kokoonpanosta.

Hardcore Superstar aloitti uuden kitaramiehen metsästyksen välittömästi Silverin eroamisen jälkeen. Uuden kitaristin on tarkoitus toimia vakituisena jäsenenä bändissä. Bändi kuuluttaa nettisivujensa välityksellä toivovansa yhteydenottoja sellaisilta kitarasankareilta, jotka uskovat kykenevänsä täydentämään HS:n kokoonpanon ja täyttämään Silverin jättämät saappaat. Hakijoilta pyydetään yhteydenottoja sähköpostiosoitteeseen, mikä ilmoitetaan orkesterin virallisilla kotisivuilla. Hakemuksen liitteeksi toivotaan joko ääni- tai videoleikettä, josta näkyy selvästi kitaristikandidaatin soittotaidot.

Bändin tuorein albumi on “Dreamin’ in a Casket”. Kiekko julkaistiin viime vuoden marraskuun ensimmäisellä viikolla Gain Music Entertainmentin toimesta. Levy äänitettiin osittain göteborgilaisen In Flames Studion syövereissä tuottaja Adden ja Martin Sandvikin seurassa. Studio on nimensä mukaisesti heviyhtye In Flamesin omistama äänittämö. “Dreamin in a Casket” -pitkäsoitosta painettiin aikoinaan rajoitettu erikoisversio, minkä mukana tulee perusversion CD-levy, sekä bändidokumentti DVD-levyllä.

“Dreamin’ in a Casket” -albumin kappaleet:

 1. Need No Company
 2. Medicate Me
 3. Dreamin’ In A Casket
 4. Silence For The Peacefully
 5. Sophisticated Ladies
 6. Wake Up Dead In A Garbagecan
 7. Spreadin’ The News
 8. This Is For The Mentally Damaged
 9. Sensitive To The Light
 10. Lesson In Violence
 11. Sorry For The Shape I’m In
 12. No Resistance

Yhtyeen uusin albumi on jo sen järjestyksessä kuudes studioalbumi. Levy on seuraaja bändin vuonna 2003 julkaisemalle “Hardcore Superstar” -albumille.

Sleaze rockia soittava Hardcore Superstar on tällä hetkellä kiertueella Euroopassa, mutta se on reissannut uuden kiekkonsa ilmestymisen kunniaksi myös Japanissa asti. Keikkaputki päättyy näillä näkymin Ruotsiin, jossa se tekee “Mentally Damaged Tour” -kiertueen viimeiset live-esiintymiset. Bändi esiintyy myös täällä Suomessa. Helmikuussa miehet marssivat Turkuun, sitten Tampereelle, Helsinkiin ja Seinäjoelle.

Hardcore Superstar esiintyy Suomessa:

 • 13. helmikuuta 2008: Klubi (Turku)
 • 14. helmikuuta 2008: Klubi (Tampere)
 • 15. helmikuuta 2008: Tavastia (Helsinki)
 • 16. helmikuuta 2008: Rytmikorjaamo (Seinäjoki)

Hardcore Superstar on:

 • Joakim “Jocke” Berg (laulu)
 • Martin Sandvick (basso)
 • Magnus “Adde” Andreasson (rummut)
 • Vic Zino (kitara keikkakokoonpanossa)

Ryhmä perustettiin syksyllä 1997, jolloin se sai levytyssopimuksen Gain Recordsin kanssa. Sen kautta bändi debytoi albumillaan “It’s Only Rock’n‘Roll”. Levy julkaistiin ensin yhtyeen kotimaassa.

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot