Tagipilvi: hardcore superstar

Crashdïet perui Suomen-kiertueen.

Axel Engströmin ottamassa valokuvassa lauma rokkareita löhöilee lattialla. Kuvan rokkimuusikot ovat pitkähiuksisia ja siloposkisia metroseksuaaleja. Kuvan oikeassa yläkulmassa lukee pienellä präntillä ja vaalealla värillä, että Crashdiet.org. Kuva: Axel Engström

Ruotsalainen sleasze/glam rockia soittava Crashdïet (www.crashdiet.org) uutisoi joutuneensa perumaan kiertueensa Suomessa, sillä bändi ei pystykään tulemaan yhdessä kollegansa Hardcore Superstarin kanssa minikiertueen vietäväksi halutessaan nyt keskittyä uuden albumin nauhoitushommiin. Bändi paneutuu juuri äänityshommien viimeistelemiseen ja pahoittelee suomalaisille faneilleen tästä aiheutunutta vaivaa, mutta bändi perustelee samalla päätöstä vedoten aikataulullisiin syihin. Crashdïet on jo nyt pahasti äänitysaikataulusta jäljessä. Yhtyeen oli tarkoitus esiintyä Tampereella, Turussa, Helsingissä ja Joensuussa yhdessä Hardcore Superstarin joukkojen kanssa.

Hardcore Superstar: "Beg For It".

Hardcore Superstarin albumin "Beg For It" etukannessa valokuva naisen kalpeasta kädestä, jonka pitkät punaiset tekokynnet naarmuttavat maaperää. Yhtyeen logo vasemmassa yläkulmassa mustaa vasten valkoisella värillä, ja albumin nimi kuvan oikeassa alakulma Julkaistaan 5.6.2009

Ruotsalainen Hardcore Superstar (www.hardcoresuperstar.com) on varmistanut tulevansa julkaisemaan uusimman albuminsa, kiekon nimeltään “Beg For It”, kesäkuun viidentenä päivänä levymerkki Nuclear Blast Recordsin kautta. Glam rockia sisältävän opuksen ensimmäinen näytebiisi on singlekappale albumin nimikkobiisistä. “Beg For It” -kappale on kuunneltavissa rokkareiden MySpace-sivuilla sijaitsevasta musiikkisoittimesta. Uusi albumi on seuraaja levylle “Dreamin’ in a Casket”, joka ilmestyi marraskuussa 2007 Gain Music Entertainmentin julkaisemana. Kyseinen kiekko nauhoitettiin hevibändi In Flamesin omistamassa ja nimeämässä In Flames Studiossa, joka sijaitsee Hardcore Superstarin kotikaupungissa Göteborgissa.

Hardcore Superstar Nuclear Blast Recordsille.

Ruotsalainen rokkariryhmä, joka kutsuu itseään vaatimattomasti nimellä Hardcore Superstar (www.hardcoresuperstar.com), on solminut sopimuksen suuren saksalaisen Nuclear Blast Recordsin kanssa. Yhteistyösopimuksen siivittämänä rytmiryhmä pystyy julkaisemaan uusimman studioalbuminsa kesäkuussa 2009. Uuden albumin nimi on “Beg For It” ja sitä purkitetaan tälläkin hetkellä. Osa albumin nauhoitusvaiheesta tullaan hoitamaan ruotsalaisen melodista metelimusiikkia tekevän In Flamesin omistamassa studiossa Ruotsin Göteborgissa.

Hardcore Superstarin joukot kommentoivat solmimaansa levytyssopimusta Nuclear Blastin kanssa toteamalla, että on yksinkertaisesti suuri kunnia kuulua kyseisen levy-yhtiön talliin. Bändin jäsenet kertovat kuunnelleensa Nuclear Blastin edustamia yhtyeitä jo vuodesta 1987 ja nyt hekin ovat osa legendaarista tiimiä.

Hardcore Superstar: "Silence for the Peacefully" -musiikkivideo.

Hardcore Superstarin promovalokuva vuodelta 2007. Miehistö hämärässä huoneessa. Kaikilla heillä pitkät hiukset. Kuvassa neljä miestä, joista kolmella mustat tai tummat vaatteet, vasemman laidan hepulla valkoinen paita. Kuva: Emma Svensson

Sleaze rock -ryhmä Hardcore Superstar (www.hardcoresuperstar.com), joka on kotoisin Ruotsista, julkaisi hiljattain uuden musiikkivideon kappaleestaan “Silence for the Peacefully”. Se on rokkaava videokooste live-esiintymisistä, joita yhtye taltioi Lisebergshallenissa, Japanissa ja Australiassa. Lähes viisiminuuttinen videoklippi on viimeinen taidonnäyte, jossa bändin kitaristi Thomas Silver kävi soittamassa. Mieshän erosi Hardcore Superstarista tämän vuoden tammikuussa sen takia kun hän koki olevansa erittäin kyllästynyt musiikkiin ja kiertue-lämään. Hän jätti yhtyeen odottamatta ja ilman varsinaista ennakkoilmoitusta. Kitaristin yhtye korvasi Vic Zinolla, joka on parhaiten tuttu hänen kytköksistään sellaiseen rokkiryhmään kuin Crazy Lixx.

Hardcore Superstarin kitaristi erosi.

Neljäpäinen Hardcore Superstar -bändin miehistö poseeraa mustiin vaatteisiin sonnustautuneena tummanruskeaa seinää tai taustakangasta vasten. Vasemmassa laidassa seisovalla hepulla harmaa stetsoni päässään. Oikeassa laidassa seisova mies mutristaa suutaan Kuva: Emma Svensson

Ruotsalainen Hardcore Superstar (www.hardcoresuperstar.com) tiedottaa nettisivuillaan etsivänsä uutta kitarataituria. Bändissä aikaisemmin toiminut kitaristi Thomas Silver on nimittäin eronnut yhtyeestä hiljattain, sillä mies on kertomansa mukaan tympääntynyt musiikkimaailman touhuihin. Keikkailukaan ei maistu. Hän erosi remmistä välittömästi tiedotteen ilmestymisen jälkeen. Yhtyeeseen jäljelle jääneet muusikot kunnioittavat Silverin toivetta ja kertovatkin olevansa hänen kanssaan jatkossakin parhaita ystäviä. HS:n joukkue tulee keikkailemaan maailmankiertueensa loppuun asti keikkakitaristi Vic Zinon avustuksella. Kyseinen mies on tuttu näky myös Crazy Lixx -nimisen rokkiryhmän kokoonpanosta.

Hardcore Superstar aloitti uuden kitaramiehen metsästyksen välittömästi Silverin eroamisen jälkeen. Uuden kitaristin on tarkoitus toimia vakituisena jäsenenä bändissä. Bändi kuuluttaa nettisivujensa välityksellä toivovansa yhteydenottoja sellaisilta kitarasankareilta, jotka uskovat kykenevänsä täydentämään HS:n kokoonpanon ja täyttämään Silverin jättämät saappaat. Hakijoilta pyydetään yhteydenottoja sähköpostiosoitteeseen, mikä ilmoitetaan orkesterin virallisilla kotisivuilla. Hakemuksen liitteeksi toivotaan joko ääni- tai videoleikettä, josta näkyy selvästi kitaristikandidaatin soittotaidot.

Crashdïet nimesi uusia esiintymisiä.

Ruotsalais-suomalainen glam rock -ryhmä Crashdïet (www.crashdiet.org) tiedottaa lähtevänsä keikkailemaan odotettua ahkerammin. Uusia live-esiintymisiä on jälleen kerran nimetty pitkä lista. Osassa keikkoja esiintyy myös Hardcore Superstar.

Bändin tuorein albumi, nimeltään “The Unattractive Revolution”, julkaistiin viime vuoden lokakuussa. Se rynni Ruotsin albumilistalla sijalle n:o 11. Levyn miksasi Kevin Churko Yhdysvalloissa asti. Albumilta löytyvästä kappaleesta “In the Raw” kuvattiin musiikkivideo, minkä ohjaustyöstä vastasi Mikeadelica.

Hardcore Superstar kuvaa musiikkivideon sunnuntaina.

Ruotsin Göteborgissa majaileva ja sleaze rock -virrassa vaeltava Hardcore Superstar (www.hardcoresuperstar.com) uutisoi aikovansa luoda uuden musiikkivideon uuden “Dreamin’ in a Casket” -albuminsa nimikkobiisistä. Video kuvataan jo tulevana sunnuntaina. Yhtye on paljastanut aikovansa julkaista videokuvaa musiikkivideon valmistusprosessista virallisilla MySpace-sivuillaan ensi viikon puolella. Tällä hetkellä ei ole tiedossa aikooko orkesteri laskea lopputuotteen nettiin fanien nähtäväksi.

Bändin uusin pitkäsoitto on nimeltään “Dreamin’ in a Casket”. Se julkaistaan marraskuun ensimmäisellä viikolla Gain Music Entertainmentin tuuppaamana. Levy äänitettiin osittain göteborgilaisen In Flames Studion tiloissa ja sen tuottajana toimi Adde sekä Martin Sandvik. HS aikoo kalauttaa faniensa kouriin kiekosta rajoitetun erikoispainoksenkin, minkä kylkiäisinä kulkee bonus-DVD.

Hardcore Superstar aikaisti albumin ulostuloa.

Hardcore Superstar -yhyten neljä mustiin pukeutunutta mieshenkilöä istuu valkoisen vaahdon tai jauhon päällä. Valkoinen aine sotkee miesten vaatteita. Miehillä on lyhyet tai puolipitkät hiukset. Yhdellä hepulla kävelykeppi kourassaan. Kuva: Emma Svensson

Ruotsalainen sleaze rock -yhtye Hardcore Superstar (www.hardcoresuperstar.com) ilahduttaa fanejaan siirtämällä uuden “Dreamin’ in a Casket” -albuminsa julkaisupäivämäärää kaavailtua aiemmaksi. Kiekon oli alunperin tarkoitus ilmestyä tähän päivään 21. marraskuuta Gain Music Entertainmentin tuuppaamana, mutta nyt bändi tiedottaa levyn ilmestyvän jo marraskuun 7. Kiekon ilmestymistä aikaistettiin parilla viikolla. Kiekko äänitettiin osittain göteborgilaisen In Flames Studion tiloissa ja tuotettiin Adde sekä Martin Sandvikin toimesta. Remmi julkaisee opuksestaan myös rajoitetun erikoispainoksen, minkä kylkiäisinä tulee DVD-levy.

Crashdiet tukee Hardcore Superstaria.

Ruotsalais-suomalainen glam rock -yhtye Crashdïet (www.crashdiet.org) uutisoi tukevansa Hardcore Superstar -nimistä bändiä sen tulevalla Euroopan-kiertueella marras-joulukuussa. Crashdïetin keikkaputki ulottuu nyt kuluvan kuukauden lopusta aina joulukuun 21. päivään asti, jolloin kiertueen viimeinen konsertti soitetaan Belgiassa.

Bändin uusi albumi, “The Unattractive Revolution”, julkaistaan Skandinavian maissa 3. lokakuuta ja sitten myöhemmin kuluvan vuoden puolella muualla Euroopassa, Japanissa ja Amerikassa. Albumi on yhtyeen järjestyksessä toinen pitkäsoitto. Se on seuraaja vuonna 2005 julkaistulle “Rest In Sleaze” -nimiselle opukselle, mikä tarjoaa pyöreät 10 kappaletta rokkaavaa musiikkimateriaalia.

Käyttöehdot