"Hayden Panettiere on 'cool'", tunnusti Ne-Yo.

Julkkisjuorut pyörivät Heroes-sarjan Hayden Panettieren ja muusikko Ne-Yo ympärillä, sillä he ovat sattuneet juhlimaan ja viettämään aikaa yhdessä. Ne-Yo kertoi hiljattain tunteneensa Haydenin vain vähän aikaa. 18-vuotias Panettiere ja räppäri Ne-Yo viettivät 48 tuntia yhdessä kierrellessään Ronal McDonald -taloissa Dallasissa, Detroitissa, Philadelphiassa ja New Yorkissa. Muusikko Ne-Yo kertoo olevansa Heroes-sarjan Hayden suuri fani ja olleensa erittäin jännittynyt päästessään tapaamaan naisen. Mies kertoo Haydenin olevan “cool” ja että hän on hieman hupsu, mutta se on vain hyvä asia.

Ne-Yo ja Hayden Panettiere juhlivat yhdessä ja valokuvaajat sattuivat bongaamaan “pariskunnan” yhdessä heidän tehdessä lähtöä juhlapaikalta. Ne-Yo on yrittänyt parhaansa mukaan tehdä median edustajille selväksi, että hän on tuntenut Haydenin vain parin päivän ajan. Mies kuitenkin tunnustaa pitäneensä Haydenia kädestä yökerhossa, mutta hän takaa ja alleviivaa, etteivät he ole treffailemassa toisiaan.

Kädestä pitämisen syyksi 28-vuotias Ne-Yo kertoo sen, että naisella oli sievät kengät, mutta niiden kanssa käveleminen oli yhtä tuskaa, joten hän joutui auttamaan Haydenia kädestä pitäen.

Muusikko ja näyttelijä ovat huhujen mukaan keskustelleet tulevaisuudesta. He saattavat tehdä biisin tai pari yhdessä — Panettierella on ollut jo kauan työn alla albumi. Ne-Yo taas tekee tällä hetkellä töitä Michael Jacksonin tulevan musiikillisen ulosannin kanssa. Mies kertoi medialle olevansa halukas auttamaan Haydenia jos hän sitä haluaa.

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot