Uusi Ritari Ässä on edelleen David Hasselhoff?

Mustaa taustaa vasten näkyviä kuvioita ja symboleita kirkkaansinisellä ja -punaisella värillä. Keskellä kuvaa näkyy auto, jonka sisällä on matkustajan hahmo turvavöiden kanssa kiinnitettynä. Vasemmassa yläkulmassa on mittareita ja lukuja välillä 0–6 Ritari Ässä tulee takaisin

1980-luvun supersuosittu televisiosarja Ritari Ässä on tekemässä paluuta. Alkuperäisen sarjan päätähtenähän nähtiin David Hasselhoff, joka toimi myös 1990-luvulla suositussa Baywatch-sarjassa. Nyt Hasselhoffin ounastellaan haluavan päästä jälleen Ritari Ässäksi. NBC-tuotantoyhtiö toivoo kyseisestä sarjasta työstettävän elokuvan tuovan kaivattua työntövoimaa uusille -seikkailuille. Tällä kertaa David Hasselhoff ei kuitenkaan aio toimia itse Ässänä, vaan häntä näyttelee Justin Bruening, joten KITT-nimisen älyauton ohjaamisesta Hasselhoff voi enää vain haikailla.

Uuden Ritari Ässän autosta ei ole paljon puhuttu elokuvan tai sarjan tuottajien suunnalta. Alkuperäinen puhuva auto tunnettiin nimellä Knight Industries Two Thousand. Uuden auton arvellaan olevan nimeltään Knight Industries Three Thousand, eli lyhyesti ja ytimekkäästi: KITT 3000. Auton arvellaan villeimpien huhujen mukaan olevan transformersmainen, sellainen joka kykenee ottamaan eri muotoja. Tällä hetkellä sarjan tuottajat metsästävät vielä sopivaa autovalmistajaa tekemään yhteistyötä Ritari Ässän kanssa.

David Hasselhoffin viimeinen seikkailu KITT:in kanssa otti paikkansa historiassa vuonna 1991. Mies on vuosien varrella tehnyt selväksi halunsa hoitaa sarjasta kunnon valkokangasversion.

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot