Hertan Maailma on uutta kotimaista lastenkulttuuria parhaimmillaan!

Lastenlauluja sisältävä äänilevy "Hertan Maailma". Kuvassa näkyy piirretty pikkutyttö, joka istuu nurmikolla sinisen taivaan alla auringonpaisteessa. Tytön yllä lukee söpöin kirjaimin lastenlevyn nimi. Julkaistaan 14.10.2009

Pikku Kakkosen reipas Hertta on valloittanut nopeasti suomalaiset lapsiperheet Hertan Maailma -sarjallaan. Hertasta on tullut Ylen TV2:n lastenaamun ja Pikku Kakkosen suosikkihahmo ja Hertan hauskat nettipelit ovat saaneet huiman suosion Pikku Kakkosen kotisivuilla.

Oululaisen Alpakka Median sydämellä tehty hittituote on 14.10. saatavissa myös kaupoissa, kun Hertan Maailma -sarjan ensimmäiset 18 jaksoa julkaistaan DVD:llä. Samana päivänä julkaistaan myös “Hertan Maailma” -levy, joka sisältää 13 Hertta-laulua. Niin tv-sarjassa kuin uuden levyn kappaleissakin Hertta pohtii kovasti erilaisia asioita: millaista on kasvaa isoksi, ei ole helppoa olla pieni. Mutta yksi on varmaa, Hertasta tulee isona onnellinen mummo. Siitä ei ole epäilystäkään.

Vaikka kyllä Hertan maailmaan mahtuu paljon tylsiäkin asioita: miksi niitä hampaita pitää pestä aamuin ja illoin? Miksi leikki pitää lopettaa juuri silloin, kun kaikki on vielä ihan kesken?

Aikuisia Hertan Maailma -sarjassa ja levyssä ilahduttavat korkealaatuinen tuotanto, levollinen tempo, arkielämän hauskat ja oivaltavat havainnot sekä turvallinen ja väkivallaton maailma. Riimimuotoisuus ja loppusoinnut toimivat tehokkaana lasten kielikylpynä.

Hertta on aloittanut myös maailman valloituksen. Tänä syksynä Herttaa katsotaan myös Ruotsissa, SVT:n Karamelli-ohjelmassa.

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot