"Hey C´mon!" -albumi kaupoissa 8.10.

  • Julkaistu 22.09.2008
  • Tagit:
  • Luettu 1454 kertaa

Tean "Hey C'mon!" -nimisen äänitteen kansikuva. Kuvassa valokuva naisesta, jolla pitkät valkoiset hiukset ja vaaleat kasvot, käsi ojennossa. Naisella koppalakki päässään. Hänellä yllään tummanvioletti paita tai takki. Taustalla keltaisina hohtavia timantt Uusi sooloalbumi lokakuussa

Tean toinen sooloalbumi “Hey C´mon!” julkaistaan keskiviikkona 8.10. Albumi on tuore sekoitus nykyaikaisia r´n´b- ja hiphop -soundeja, klassisia pop-elementtejä sekä tiukkaa asennetta. Albumia on työstetty Inkfish-studiolla ja tuotannosta vastaavat Jarkko Ehnqvist ja Erno Laitinen.

“Hey C´mon!” -albumin ensimmäinen singlelohkaisu on viileä poptykki “C´mon C´mon”. Kappaleella on mukana itse Remu Aaltonen, joka myös vierailee kappaleeseen kuvatulla musiikkivideolla. On ollut erittäin suuri kunnia työskennellä Remu Aaltosen kanssa. Hän on kovan luokan muusikko ja karismaattinen henkilö. Meillä oli hyvin hauskaa biisiä ja videota tehdessä, kertoo Tea. Katso C´mon C´mon video tästä.

Sooloura

Tea aloitti yli vuosi sitten soolouran menestyksekkäällä “Tytöt tykkää” -singlellä. Single on myynyt tähän mennessä lähes viisinkertaista kultaa ja tuplaplatinaa (yli 24 700 kappaletta) ja oli vuoden 2007 kolmanneksi myydyin kotimainen single. Koukuttava kappale oli ja on on edelleen EMIn nettisivujen kaikkien aikojen kuunnelluin ja katsotuin kappale. “Tytöt tykkää” menestyi myös diskolistalla ja DJ:t valitsivatkin “Tytöt tykkää” -singlen vuoden 2007 kappaleeksi ja Tean vuoden artisti-tulokkaaksi. “Tytöt tykkää” -albumi on myynyt yli 12 000 kappaletta.

Juontotyöt

Tea toimii juontajana ja kanavankasvona Juniorilla ja juontaa MTV3-kanavalla Kids top 20 -ohjelmaa.

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot