Hip hopin suurkonsertti Kulttuuritalolla 14.2.2009.

Game Room Entertainment esittää helmikuussa 2009 tapahtuman, jota vastaavaa ei Suomessa ole aikaisemmin nähty. Kulttuuritalolle saapuu esiintymään erittäin kattava ja monipuolinen esiintyjäkaarti, joka kerää puolen vuoden normaalin keikkatarjonnan yhdelle illalle.

Lukemattomien hip hop -fanien pitkä odotus palkitaan vihdoinkin, kun Jedi Mind Tricks saapuu Helsinkiin esiintymään. Itärannikon undergroundista mittavaan kulttisuosioon nousseen bändin kokoonpano on vaihdellut vuosien varrella, mutta Suomeen JMT saapuu legendaarisimmassa muodossaan: Jus Allah tekee paluun perustajajäsen Vinnie Pazin rinnalle. Tarkempia tietoja kokoonpanosta löytyy JMT:n MySpace-sivuilta.

The Beatnuts on JuJun ja Psycho Lesin muodostama duo, joka aloitti uransa tuottamalla biisejä mm. Cypress Hillille ja Naughty By Naturelle ennen oman materiaalin julkaisua. Yhtye on julkaissut seitsemän studioalbumia sekä useita kokoelmia ja EP:itä, joista monet ovat nousseet todellisiksi klassikoiksi genressään.
Lisätietoja The Beatnutsista löytyy sen MySpace-sivuilta.

Jeru The Damaja teki debyyttinsä legendaarisen Gang Starrin taustajoukoissa, josta avautunut sooloura nosti miehen vähintään yhtä arvostettuun asemaan. Jerun esikoisalbumi “The Sun Rises in the East” on yksi Itärannikon kulta-ajan tärkeimpiä levyjä. Lisätietoja osoitteesta www.myspace.com/jeru.

Lords of the Underground ja Mic Geronimo ovat myös Itärannikon 1990-luvun vaikuttajia. L.O.T.U.G tunnetaan parhaiten hiteistään “Funky Child” ja “Chief Rocka”, Mic Geronimo taas levyistään “The Natural” sekä “Vendetta”, joilla vierailee mm. Jay-Z, DMX ja monia muita rap-musiikin kärkinimiä. Lisäinformaatiota Lords of the Undergroundista MySpacesta, kuten myös Mic Geronimosta sen MySpace-sivulta.

Länsirannikkoa Kulttuuritalolla edustaa nimensä mukaisesti huuruisista tarinoista tunnettu Alkaholiks. J-Ron, Tashin ja E-Swiftin muodostaman trion musiikki poikkesi aikanaan West Coastia hallitsevasta gangsta rap-soundista ja bändin menestys avasi ovia mm. Xzibitille ja Lootpackille. Alkaholiksin MySpace-sivut sijaitsevat osoitteessa www.myspace.com/alkaholiks.

Illan toinen West Coastin edustaja on yksi poliittisen rap-musiikin pioneereja. Oaklandilainen Paris on vuoden 1990 debyytistä “The Devil Made Me Do It” saakka jatkanut peräänantamatonta ja militanttia linjaa, joka on vaikeuttanut kaupallista menestystä mutta tuonut runsaasti suosiota. Tarkempaa informaatiota Parisista löytyy sen MySpacesta.

Ennakkoliput Kulttuuritalon keikalle tulevat myyntiin maanantain 29.12.2008 ja ne maksavat 48 €. Lipunmyyntipaikat infotaan myöhemmin.

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot