Huippu-DJ David Guettan albumilla vierailee liuta mielenkiintoisia artisteja.

Valokuva nauravaisesta miehestä, jolla puolipitkä tukka ja runsaasti mainoksia vaatteissaan. Kuvan taustalla mustaa pohjaväriä vasten valkoisella värillä David Guetta uudelleen ja uudelleen. Julkaistaan 26.8.2009

David Gueattan “One Love” -albumin ensimmäinen singlelohkaisu “When Love Takes Over feat. Kelly Rowland” on noussut kesän aikana maailmanlaajuiseksi hittikappaleeksi. Biisi on ollut mm. Englannin myydyin single sekä Billboardin Club Chart -listan ykkönen. “When Love Takes Over” ja siihen kuvattu video ovat myös kivunneet iTunesin kärkisijalle.

David Guettan “One Love” –albumi on kunnianhimoinen ja vahva kokonaisuus. Levyllä vierailee liuta musiikkialan merkittäviä tekijöitä kuten mm. multiplatinaa myynyt Kelly Rowland, Grammy-voittaja Estelle, laulaja-tuottaja Akon sekä Black Eyed Peasin will.i.am. Guetta sekoittaa onnistuneesti dance-, pop– ja hiphopelementtejä uudella levyllään.

Levyn seuraava single, “Sexy Bitch feat. Akon”, jaetaan radioille elokuussa. Kuuntele kappale EMIn musiikkisoittimesta.

David Guetta

David Guetta tuli tutuksi “Up 1 Way” -singlellään vuonnaa 1992. Tähän päivään mennessä Guetta on myynyt yli 2 miljoonaa levyä ja 3,2 miljoonaa singleä.

Hänet valittiin vuoden 2008 parhaaksi House DJ:ksi ja lisäksi hänen vuoden 2007 hittinsä “Love is Gone” on katsottu YouTubessa yli 32 miljoonaa kertaa, mikä tekee hänestä YouTuben seuratuimman dance-artistin. Tuottaja- ja DJ-uran lisäksi Guetta järjestää yhdessä vaimonsa kanssa menestynyttä F*** Me I´m Famous -clubia.

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot