Idolsin tuomareiksi Ellen Jokikunnas, Jani Toivola ja Heikki Paasonen.

Tämän vuoden Idols-laulukilpailun tuomaristokopla on valittu. Tällä kertaa juryyn kuuluu peräti kolme eri musiikkialan taituria, nimittäin Ellen Jokikunnas, Jani Toivola ja Heikki Paasonen. Juontajiakin on show’n suunnalla kolmisen kappaletta — perinteinen voimakaksikko Nina Tapio ja Jone Nikula saivat seurakseen pop-alalla sävellystyötä tehneen Patric Sarinin. Säveltäjä Sarinia on iltapäivälehtien mukaan pyydetty juontamaan tapahtumaa jo aikaisemminkin, mutta mies lähti seikkailuun vasta vuoden 2008 versioon.

Idols-tuomaristoon kiinnitetty Ellen Jokikunnas on Janakkalassa syntynyt malli, PR-emäntä ja televisiojuontajakin. Hän on tullut suurelle yleisölle tutuksi toimittuaan televisiosarjoissa Suuri kupla ja Ellen Express, mutta nainen osallistui aikaisemmin myös vuoden 1998 Miss Suomi -kauneuskilpailuun. Kyseenalaista huomiota Ellen Mariia Jokikunnas kiinnitti itseensä vuoden 2007 päivinä vietetyillä Raumanmeren juhannusfestivaaleilla, jossa hän likisteli Pamela Andersonia ja vihjaili povipommin rinnoista.

Tuomaritrioon nimitetty Jani Toivola on näyttelijä, tanssija ja juontaja. Mies on esiintynyt uransa aikana useissa tanssiteoksissa, näytelmissä ja televisiosarjoissakin. Hän juonsi vuoden 2007 Idols-ohjelman yhdessä Ellen Jokikunnaksen kanssa.

Vuonna 1983 syntynyt Idolsin kolmas juontaja, Heikki Paasonen, on juontanut Idolsin ensimmäisen ja toisen tuotantokauden yhdessä kestosuosikki Ellen Jokikunnaksen kanssa. Mies on esiintynyt myös Summer-kesäohjelmassa juontajan virassa. Hän kommentoi yhdessä Jaana Pelkosen kanssa aikaisempina vuosina Euroviisuja, mutta vuoden 2007 viisukommentaattoriksi häntä ei värvätty miehen heikon kielitaidon vuoksi.

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot