Kuorosotatähti Ilkka Alanko julkaisee sooloalbuminsa uudelleen.

Ilkka Alangon "Elektra"-albumin etukannessa mustaan pukuun pukeutunut Ilkka Alanko seisoo spottivalojen säihkeessä. Kuvan vasemmassa laidassa koukeroisin valkoisin kirjaimin miehen ja albumin nimi. Julkaistiin 19.8.2010

Kuorosodan voittaneen Ilkka Alangon tuorein sooloalbumi “Elektra“ julkaistaan uudelleen. Tästä päivästä lähtien huhtikuun loppuun saakka jokaisesta myydystä “Elektra”-albumista lahjoitetaan 2€ Pohjois-Karjalan keskussairaalan nuorisopsykiatrian poliklinikalle, Kuorosodasta tuttuun hyväntekeväisyyskohteeseen.

Ilkka Alangon pitkäaikainen unelma toteutui, kun hänen ensimmäinen soololevysä ilmestyi elokuussa 2009. Olin aina miettinyt, että jonakin päivänä olisi mahtavaa tehdä konepohjaista tanssikamaa sisältävä suomenkielinen levy. Sellainen, missä olisi hyviä popkappaleita, ihan niin kuin niissäkin levyissä, joita itse olin nuorempana diggaillut. Nyt pääsin vihdoin suoltamaan uudelle levylle täydellä teholla teinivuosina imuroimiani vaikutteita 80- ja 90-lukujen popista. Tämä oli pakko saada tehdä, ja valmiina se kuulostaa juuri sellaiselta kuin olin uneksinutkin, kertoo Ilkka levystään.

Albumilta on julkaistu singlet “Sattuu”, “Etsin Sua” ja “Linnunpoika”. Kuuntele kappaleita muusikon omilla MySpace-sivuilta. Levyn voi hankkia CD-formaatissa Levykauppa X:n tiskiltä ja digitaalisessa muodossa esimerkiksi NetAnttilan nettikaupasta. Ilkka Alangon voi nähdä livenä seuraavasti:

 • Perjantaina 26. maaliskuuta 2010: Tulisuudelma (Vantaa)
 • Torstaina 1. huhtikuuta 2010: Piazza (Tahko)

“Elektra”-albumin kappaleet:

 1. Muoti
 2. Vaasankatu
 3. Etsin sua
 4. Kullanhuuhtoja
 5. Painajaiset
 6. Sattuu
 7. Linnunpoika
 8. Se en ole minä
 9. Pikku Jasmin
 10. Tanssi

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot