Jack Blackin vaimo raskaana.

  • Julkaistu 07.01.2008
  • Tagit:
  • Luettu 1031 kertaa

Kaliforniassa syntynyt näyttelijä ja koomikko Jack Black on jälleen tulossa isäksi, sillä hänen vaimonsa Tanya Haden on jälleen raskaana. Nainen odottaa toista lastaan Jackille. Mies ei ole vielä tässä välissä suostunut tai edes ehtinyt kertomaan tarkempia tietoja raskaudesta, silä hän on kiireinen uusimman elokuvaprojektinsa, nimeltään Be Kind Rewind, kanssa.

Jack Blackin vaimo on sellisti ja tytär jazz-muusikko Charlie Hadenille. Pariskunta meni naimisiin vuoden 2006 puolella. Heillä on jo 1½-vuotias poikalapsi.

Jack seurusteli koomikko Laura Kightlingerin kanssa noin vuosikymmenen ajan. Heidän suhteensa katkesi vuonna 2005 ja tammikuussa 2006 mies meni kihloihin Tanya Hadenin kanssa. Nykyisen vaimonsa näyttelijä tapasi jo kouluvuosien aikana, mutta valmistumisen jälkeen vierähti 15 vuotta ennen kuin he tapasivat toisensa uudelleen. Pariskunta avioitui 14. maaliskuuta 2006 Kalifornian osavaltiossa. Esikoispoika syntyi viime vuoden kesäkuussa.

Näyttelijä tuli televisiomaailmassa tunnetuksi Tenacious D -projektistaan, joka on musiikkia soittava rytmiryhmä. Sen merkeissä Black on tuottanut televisiosarjankin, minkä suomenkielinen nimi on Tenacious D — Maailman paras bändi.

Vuonna 1969 syntynyt Jack on yksi näyttelijöistä tämän vuoden aikana kuvattavassa Tropic Thunder -elokuvassa, jossa näyttelee myös Ben Stiller, Robert Downey Jr, Jay Baruchel sekä mm. Bill Hader. Elokuvassa he päätyvät taistelemaan oikeassa sodassa. Tähän mennessä leffaa on ehditty kuvaamaan jo osittain Havaijin saarella.

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot