Dr. Phil ei pui Britney Spearsia.

Suomenkin televisiossa esiintynyt Dr. Phil uutisoi virallisilla nettisivuillaan, jotka sijaitsevat osoitteessa www.drphil.com, ettei hän aio käsitellä ainakaan lähitulevaisuudessa tunnin pituisessa ohjelmassaan poppi-idoli Britney Spearsin viimeisimpää julkista hermoromahdusta. Maanantaina julkaisemassaan lausunnossa tohtori Phil kertoo, että 26-vuotiaan laulajattaren elämäntilanne on nyt niin tulenarka ja räjähdysaltis, ettei hän rohkene ryhtyä puimaan sitä. Televisiotohtori ei tiedä vielä aiokooko hän käsitellä Spearsin hermoromahdukseen johtaneita syitä myöhempänä ajankohtana.

Dr. Philin julkaisemassa kommentissa hän kertoo, että viime viikonloppuna Yhdysvaltoja ja osittain myös muita maita kuohuttanut uutinen Britney Spearsin päätymisestä sairaalaan on hyvin tulenarka aihe. Spearsin henkilökohtaisen elämän ongelmat pysyköön yksityisasioina, kertoo Dr. Phil. Tohtorin kuvaustiimi oli kaavaillut taltioivansa maanantaina Britneyn viimeisimpiin ongelmiin liittyvän sarjan, mutta se suunnitelma päädyttiin hylkäämään. Britneyn ongelmien Dr. Phil uskoo vaikuttavan myös Spearsin muihin perheenjäseniin, sillä perhe yrittää suojella aikuisiän saavuttanutta lastaan. Vanhemmat ovat tohtorin mukaan varmaankin hyvin turhautuneita ja huolissaan sen vuoksi, että Britney on nyt aikuinen eikä häntä voida pakottaa tottelemaan vanhempien käskyjä tai edes hakemaan apua ammattiauttajilta. Spearsin tilanne on tällä hetkellä niin intensiivinen, ettei Dr. Phil aio tehdä mitään mikä saattaisi pahentaa tilannetta.

Telkkutohtori kertoo Britneyn ja hänen perheensä olevan rukousten kohteena.

Britney siirrettiin sairaalaan viime torstaina sen jälkeen kun hän oli kieltäytynyt luovuttamasta lapsiaan heidän isälleen, jolle lapsukaisten huoltajuus kuuluu. Lasten isä on Kevin Federline.

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot