Jailbaitin laulaja Crashdïetiin.

Crashdïet-yhtyeen neljä pitkähiuksista miestä seisoo rivissä tummankeltaista taustaa vasten. Kuvan laidoilla paljon pränttiä, kuten URL-osoitteita ja englanninkielistä tekstiä. Kuva: Micke Johansson

Ruotsalainen glam rockia soittava Crashdïet (www.crashdiet.org) uutisoi värvänneensä tukholmalaisessa Jailbait-bändissä suutaan soittavan Simmen uudeksi vokalistikseen. Crashdïetin jäsenet ovat jo ehtineet hyödyntämään uuden täydennysmiehensä laulutaitoa tekemällä demoasteisen version biisistä “Caught In Despair” ja julkaisemaan virallisilla MySpace-sivuillaan osoitteessa www.myspace.com/realcrashdiet. Rokkiryhmässä aikaisemmin laulanut suomalaista syntyperää oleva H. Olliver Twisted päätti erota yhtyeestä vuoden 2008 heinäkuussa johtuan miehen alhaisesta motivaatiotasosta.

Heinäkuussa yhtye ilmoitti, että sen vokalistilta odotetaan 100% panosta tälle bändiprojektille, johon suomalaista kotoperää oleva pelimanni ei kyennyt. Edellisen vokalistin päiväohjelmiin kuului nimittäin myös toisessa Suomessa toimivan musiikkiryhmän parissa toimiminen, eikä Crashdïet halunnut joutua jakamaan laulajaansa sen kanssa. Ruotsalaiset haluavat kehittyä sellaiseksi yhtyeeksi, jonka parissa jäsenet eivät puuhaile vain silloin kun heillä ei ole parempaa tekemistä, vaan täysipäiväisesti. Suomalainen H. Olliver Twisted, eli Olli Kosunen, liittyi bändiin alunperin vuoden 2007 tammikuun tienoilla sen jälkeen kun yhtyeen laulaja David Hellman oli tehnyt itsemurhan tammikuussa 2006. Hellman oli kuollessaan 25-vuotias. Mies päätti elämänsä syvän masennuksen päätteeksi.

Ruotsalaisyhtye julkaisi edellisen kerran musiikkia lokakuussa 2007. Tuolloin ilmestyneen albumin nimi on “The Unattractive Revolution”. Levy rynni oitis ilmestyttyään bändin kotimaassa albumilistalla sijalle 11. Kiekko miksattiin Yhdysvalloissa Kevin Churkon toimesta. Levyllä kuullaan kahdessakin eri kappaleessa vierailevana muusikkona kitaristi Mick Marsia, joka on parhaiten tuttu hänen kytköksistään Mötley Crüeen. Mars matkusti varta vasten albumin nauhoitusruljanssia varten Tukholmaan kesäkuussa 2007 auttamaan Crashdïetin albumin äänittämisessä.

“The Unattractive Revolution” -albumin kappaleet:

 1. In the Raw
 2. Like a Sin
 3. Falling Rain
 4. I Don’t Care
 5. Die Another Day
 6. Alone
 7. Thrill Me
 8. Overnight
 9. XTC Overdrive
 10. Bound to be Enslaved
 11. The Buried Song

Crashdïet on:

 • Simme (laulu)
 • Martin Sweet (kitara)
 • Peter London (basso)
 • Eric Young (rummut)

Jaa Facebookissa

asd kirjoitti 5363 päivää sitten, että:

olli ei kyl lähteny ite vaan se potkittiin pihalle..

n:o

Petri kirjoitti 5356 päivää sitten, että:

Ai hänet erotettiin? Voitko hyvä asd laittaa jonkun linkin johonkin lähteeseen, että voisin yrittää vähän selvitellä miten tuo oikein mahtoi käydä. Muistaakseni nimittäin hän erosi sen takia kun ei ollut kyllin motivoitunut toimiakseen bändissä.

n:o

Käyttöehdot