Jamelia paljasti syyn eroon.

Jamelian kasvopotretti, jossa naisen naama mustaa taustaa vasten. Hänen hiuksensa hulmuavat. Kasvoilla tyyni ilme, suu hieman auki. Syntynyt Birminghamissa

Brittiläinen R&B -laulaja ja biisintekijä Jamelia Davis (www.jamelia.com) paljasti eronneensa poikaystävästään sen vuoksi, ettei nainen kestänyt sitä, että naiset tyrkyttivät itseään hänen poikaystävälleen. Laulajatar on lausahtanut asian tiimoilta päättäneensä erota Darren Byfieldista vain sen vuoksi, ettei hän sietänyt itseään tyrkylle asettavia naisia, jotka mm. klubi-illoissa lähentelevät Darrenia.

Suhteen päättymisen takana ei siis ole poikaystävän uskottomuuden ympärillä pyörivät huhut. Nainen muutti pariskunnan yhteisestä asuinhuoneistosta viime viikolla, jolloin ilmoitettiin myös tästä eroamisesta virallisesti. He jakoivat yhdessä luksushuoneiston Kentissä.

Laulajattaren koetaan parantuneen suhteen päättymisestä yllättävän nopeasti. Hän on jo ehtinyt esiintyä elävän yleisön edessä reggae-tähti Shaggyn kanssa MOBO-kilpailussa. Kun naiselta kysyttiin hänen tuntemuksistaan eron jälkeen, Jamelia lausui lyhyesti ja ytimekkäästi voivansa aivan hyvin.

Tähti on paljastanut, että hänen seuraava poikaystävä saattaa olla ihan tavallinen kadun tallaaja. Poikaystävän ei siis aivan välttämättä tarvitse kantaa supertähden titteliä. Hän kommentoi asiaa mainitsemalla, ettei ihmisen tunnettuus tai mikään sellainen ole hänelle tärkeä seikka. Kun hän rakastuu, hän rakastuu sisimpään ja luonteeseen, eikä lemmen kohteen sosiaalinen status merkitse paljon mitään.

Shaggyn arvellaan odottavan kuumeisesti naisen kanssa esiintymistä, sillä he avaavat yhdessä MOBO Awards -kilpailun. Tapahtumaa vietetään syyskuussa O2 Arenassa.

MOBO, joka on lyhenne sanoista Music Of Black Origin, on vuonna 1996 ensimmäistä kertaa järjestetty musiikkikilpailu, jota vietetään vuosittain Iso-Britanniassa. Sen perusti aikoinaan Kayna King. Kyseessä on musiikki-iltama sellaisille henkilöille, jotka kansallisuuteen tai rotuun katsomatta voivat esittää elävää musiikkia — kunhan vain esiintyjän taustat ovat afrikkalaiset.

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot