Beyoncé Knowles joutuu pukeutumaan.

Sinisävyinen valokuva Beyoncé Knowlesista, joka seisoo letti hulmuten mustaa taustaa vasten, jossa spottivalot paistavat. Nainen laulaa mikrofoniin. Syntynyt vuonna 1981

Yhdysvaltalainen R&B- ja soul-laulaja Beyoncé Knowles (www.beyonceonline.com) on joutunut varoituksen kohteeksi. Naista on kehotettu pukeutumaan siveellisemmin kun hän lähtee konsertoimaan Aasiassa sijaitsevaan Malesiaan myöhemmin tämän vuoden puolella. Hän on tuorein länsimaalainen artisti, jota kehotetaan pukeutumaan vähemmän paljastavasti, mikäli hän haluaa saada paikalle yleisöä.

Muslimien tiukassa otteessa pyristelevä maa kertoi hiljattain boikotoivansa Gwen Stefanin keikkaa, sillä hänellä on sikäläisten silmissä siivoton musiikkitaiteilija. Nyt Knowlesin konsertin järjestäjät ovat pyytäneet, vain pari päivää sen jälkeen kun hän “vahingossa” vilautti paljasta pintaa Kanadan Torontossa tekemässään live-esiintymisessä, naista pukeutumaan hillitymmin esiintymislavalla. Beyoncén on kaavailtu esiintyvän Malesiassa marraskuun aikana.

Pineapple Concerts -puhemies Razlan Ahmad Razali on kommentoinut kertoneensa Beyoncén managereille tästä pukeutumiseen liittyvästä ongelmasta. Miehen mukaan Knowles ei vain yksinkertaisesti voi tehdä samanlaista keikkaa Malesiassa kuin mitä hän on tottunut tekemään muualla maailmassa. Razali kertoo laulajattaren olevan myös muoti-ikoni. Hän pukeutuu usein minihameisiin ja paljastaviin vaatteisiin. Razalin mukaan on harmillista, että tätä pukeutumista joudutaan rajoittamaan, sillä hänen mukaansa Knowlesin lavapukeutuminen on aina ollut hyvän maun mukainen ja hohdokas.

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot