Janne Raappana Radio Suomen soitetuin vuonna 2009.

Valokuva nauravasta Janne Raappanasta. Janne Raappana istuu valkoisen abstraktin paalun vieressä mustiin vaatteisiin pukeutuneena. Miehellä hymyilevä ilme ja tummat hiukset. Hän katselee vasemmalle ja hänellä on haarat levällään, kädet polvien päällä rist Kuvassa Janne Raappana

Radio Suomi on julkaissut vuoden 2009 soitetuimmat radiokappaleet. Kanavan soitetuin kappale on Janne Raappanan “Rakkaus on hulluus” -single. Kyseinen kappale on Raappanen ensimmäinen singlelohkaisu helmikuussa 2010 julkaistavalta sooloalbumilta. Katso Radio Suomen soitetuimpien kappaleiden lista suoraan täältä.

Muusikko esiintyi yleisön edessä viime kerran 17. päivä kuluvaa kuukautta Akaalla Toijalan kirkossa osana Janne ja Suvi Teräsniskan Tulkoon Joulu -konserttien sarjaa. Seuraava konsertti kuullaan huomenna sunnunatina Oulussa Karjasillan kirkossa.

Janne Raappana — iskelmätaivaan seuraava kiintotähti

Iskelmäkanavien kestosuosikki ja suositun Taikakuu-orkesterin charmantti solisti Janne Raappana julkaisee toisen soololevynsä helmikuussa 2010. Taikakuu-orkesterissa 12 vuotta vaikuttanut Janne Raappana on tehnyt musiikkia koko ikänsä. 150 keikkaa vuodessa tahkoava tanssiorkesteri on saavuttanut Suomessa vankan suosion ja koulinut keulakuvastaan varman viihdyttäjän, jonka ainutlaatuinen ääni koskettaa iästä riippumatta. Ei ole ihme, että Janne Raappanasta povataan iskelmätaivaan seuraavaa kiintotähteä.

Radio Suomen vuoden 2009 soitetuimmat kappaleet:

  1. Janne Raappana: “Rakkaus on hulluus”
  2. Susanna Heikki: “En ole yksin”
  3. Vuokko Hovatta: “Yhdessä yössä”
  4. Sirkus: “Hiluhilu”
  5. Alexander Rybak: “Fairytale”
  6. Petri Laaksonen: “Meri kuutamolla”
  7. Matti ja Teppo: “Pohjan poika”
  8. Teemu Harjukari: “Kaksi tähtee”
  9. Esa Eloranta: “Hieno päivä”
  10. Neljänsuora feat. Miss Saana: “Mansikkaa ja valkoapilaa”

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot