Jenni Vartiainen: "Ihmisten edessä" on listaykkönen.

Tummanpunaista seinän edustalla istuva vaaleisiin vaatteisiin sonnustautunut Jenni Vartiainen istuu. Hänellä pitkät mustat hiukset ja heleä iho. Vasemmassa kädessä hänellä runsas kokoelma korurenkaita. Syntynyt Kuopiossa

Helsinkiläinen Jenni Vartiainen (www.jennivartiainen.fi) uutisoi nettisivuillaan, että uudelta albumilta lohkaistu toinen single, nimeltään “Ihmisten edessä”, on nyt iTunesin ladatuin biisi. Listaykköseksi kivunnut kappale kuullaan myös naisen soolouran ensimmäisellä pitkäsoitolla. Esikoisalbumi on tarkoitus julkaista 12. päivä kuluvaa kuukautta Warner Music Finlandin kautta, jonka kanssa Vartiainen solmi levytyssopimuksen vuoden 2005 keväällä.

Jenni Vartiainen, joka syntyi vuonna 1983 Kuopiossa, tunnetaan musiikkimaailmassa parhaiten hänen kytköksistään Gimmel-poppibändiin, jonka jäsenenä hän toimi parin vuoden ajan. Gimmel syntyi televisio-ohjelman Popstars kautta.

Sooloartistin uraa aloittelevan Jennin debyyttialbumin ensimmäinen single on Egotrippi-bändin kitaristin säveltämä ja Vartiaisen ja Juhani Lappalaisen sanoittama kappale “Tunnoton”. Singleä on soiteltu viime kuukausien aikana ahkerasti radiokanavien lisäksi mm. The Voicella ja Music TV:n puolella. Kyseisestä veisusta tehtiin musiikkivideokin, joka kohtasi ensimmäisen kerran katsojansa SubTV:n kautta huhtikuussa. Videon ohjasi Dome Karukoski, joka on tuttu mies töistään mainos- ja elokuvaohjaajan puuhissa.

Pian julkaistavalla sooloalbumilla Jenni Vartiainen on mukana, ainakin naisen nettisivuilla julkaistujen tietojen mukaan, lähes kaikissa biiseissä niin kirjoittajana kuin säveltäjänäkin. Kiekolla Vartiainen soittaa myös osan instrumenteista, mutta “Ihmisten edessä” -albumille biisejä ovat tehneet lähinnä Mariska, Inka Nousiainen, Kyösti Salokorpi ja Teemu Brunila.

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot