Kelly Osbourne kritisoi Spearsia ja Lohania.

Sinisävyinen valokuva Kelly Osbournesta, jolla pitkät mustat hiukset ja otsatukka. Naisella toisessa kädessä punaiset kynnet sormissaan. Hänellä tyyni katse. Kuvaa on muokattu kuvankäsittelyohjelmassa. Syntynyt Lontoossa

Amerikkalainen 23-vuotias Kelly Osbourne (www.kellyosbourne.com) kritisoi huomiota herättävin sanakääntein eräitä julkisuuden henkilöitä sanomalla heidän olevan epätoivoisia näyttäessään kehonsa intiimejä alueita saadakseen huomiota.

Rokkilegenda Ozzy Osbournen ja Sharon Osbournen keskimmäisenä lapsena tunnettu Kelly Osbourne on itsekin aloitellut rocklaulajan uraa. Hän koki joutuneensa leimatuksi teinitytön rooliin esiintyessään vuoden 2005 puolella MTV-kanavalla pyörineessä televisio-ohjelmassa Life As We Know It. Naisen meriitteihin kuuluu myös mm. oman Stiletto Killers -nimisen vaatemalliston suunnittelu.

Kelly Osbourne kommentoi nimeltä Lindsay Lohanin ja Britney Spearsin tapaa haahuilla julkisuudessa ilman alusvaatteita. Kelly kokee tämän trendin olevan kummallinen. Hän väittää Britneyn ja Lindsayn harrastavan alusvaatteettomuutta vain saadakseen suunnalleen mahdollisimman paljon huomiota etenkin median edustajilta.

Laulaja kritisoi em. naikkosia sanomalla, että kumpainenkin heistä voisi tehdä jotain todella hyvää, mutta sen sijaan he esittelevät koko maailmalle omia vaginoitaan.

Niin Lindsay Lohan, Britney Spears_ kuin Paris Hilton ovat päätynyt kuluvan vuoden puolella valokuviin, joissa naisilla ei ole alusvaatteita.

Kellyn uusin albumi on vuoden 2005 vaiheilla ilmestynyt “Sleeping in the Nothing”, joka on naisen toinen pitkäsoitto. Kiekko tarjoaa 1980-luvulle ominaisia elektronisia äänialoja, jotka poikkeavat esikoisalbumilla tarjotusta poppirokista. Uuden kiekon tuottajana toimi Linda Perry, joka on tullut tutuksi työskentelystään samoissa merkeissä mm. sellaisten artistien kanssa kuin Pink, Christina Aguilera, Courtney Love ja Gwen Stefani.

“Sleeping in the Nothing” -albumin kappaleet:

 1. One Word
 2. Uh Oh
 3. Redlight
 4. Secret Lover
 5. I Can’t Wait
 6. Edge of Your Atmosphere
 7. Suburbia
 8. Don’t Touch Me While I’m Sleeping
 9. Save Me
 10. Entropy
 11. One Word (Chris Cox -remix, bonuskappale)
 12. Boy (bonuskappale)
 13. Two Of Hearts (bonuskappale)

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot