Jessica Alba raskaana.

Lukuisia vaaleanpunaisia piirrosmaisia hahmoja valkoista taustaa vasten. Hahmot muistuttavat naisen siluettia. Alba synnyttää kesällä

Jessica Alba, joka on vuonna 1981 syntynyt amerikkalainen näyttelijä, on raskaana ja hänen odotetaan synnyttävän ensi vuoden loppukeväällä tai sitten kesän alussa. Lapsen isä on Alban lehdistöedustajan mukaan Jessican pitkäaikainen poikaystävä Cash Warren, joka ansaitsee elantonsa elokuvamaailmassa toimiessaan tuottajana. Alba ja Warren tapasivat toisensa ensimmäistä kertaa vuoden 2004 syksyn aikoihin, jolloin kuvattiin The Fantastic Four -elokuvaa. Jessica oli elokuvassa yksi päänäyttelijöistä ja Warren avusti leffan ohjaajaa. Nyt 26-vuotias nainen näyttelee uudessa thrillerissä, mikä on nimeltään Awake.

Jessica Alban viimeaikaisiin meriitteihin elokuva-alalla kuuluu myös Good Luck Chuckissa ja The Ten -elokuvassa näytteleminen. Naisesta hahmottui aikoinaan suuren yleisön suosikki hänen näytellessään televisiosarjassa Dark Angel. Alba on osallistunut myös Sin City -elokuvaan.

Dark Angel oli Suomenkin televisiossa vuosina 2000-2002 näytetty toiminta-/scifisarja. Jessica näytteli elokuvassa Max-nimistä geneettisesti manipuloitua sotilasta, joka pakeni kasvatuslaitoksesta ollessaan vielä pieni tyttö. Televisiosarjassa seurattiin Maxin ja hänen ystäviensä seikkailuja Yhdysvalloissa maailmantuhonjälkeisessä todellisuudessa.

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot